Logisztika
     Spedició, Fuvarozás
     eTudakozók
     Térszerkezet
     Kapcsolódó területek
     Közlekedés
     Információs társadal.
     Vállalat
     Minőségbiztosítás
     EU
     EgyébWestlog DC

Kapcsolódó oldal:  A Biatorbágyi WestLog DC logisztikai központot választotta raktárbázisának a Partner in Pet Food Hungária.   
(logsped)
2012.02.14.

A WestLog DC, a modern logisztikai és elosztóközpont egy 11.500 m2 raktárterületre vonatkozó bérleti szerződést írt alá a Foxconn CNSBG-vel.   
(logsped)
2011.03.02.

A WestLog DC új bérlővel növelte kihasználtságát. A RETZ bútoráruházakat üzemeltető cégcsoport jelentős iroda- és raktárhányadot bérelt ki 2010. márciustól az M1-es autópálya mentén elhelyezkedő Biatorbágyi logisztikai központban.   
(logsped)
2010.05.03.

Alig hat hónappal ezelőtt lépett a piacra a WestLog Distribution Center 68.000 négyzetméteres logisztikai központ.   
(logsped)
2008.11.03.

Egy májusban megjelent piaci tanulmány szerint a következő években 13 millió négyzetméter új logisztikai területre lesz szükség.   
(logsped)
2008.06.04.

A Rynart-ingatlanként ismert 68 000 négyzetméteres logisztikai bázis ismét a piacra került.   
(logsped)
2008.04.28.

Új brand a logisztikai piacon: Westlog DC

Az Industrial Securities Management Ltd (ISM) megkezdte a Rynart volt központjának és egyben legjelentősebb, 68.000 m2-es létesítményének bérbeadását.

Nigel Lax, az ISM több mint 25 év tapasztalattal rendelkező igazgatója személyes felelősséget vállalt a projektért és elismeri, hogy a volt Rynart épület Magyarország legnagyobb alapterületű magasraktáraként számos kihívást tartogat. Azonban, hogy őt idézzük: "A gyakorlatias vagyonkezeléshez értünk a legjobban, és már neki is gyürkőztünk a munkának."

Első feladat az ingatlan új "termék"-ként való bevezetése, azaz felhívni a figyelmet a CEE piac egyik stratégiai központjában található kitűnő létesítményre.

A WestLog DC névre keresztelt ingatlan rugalmas és biztonságos raktározási megoldást jelent akár 120.000 raklapnyi áru tárolására, lehetőséget biztosítva a normál-, temperált-, hűtött- és fagyasztott termékek raktározásra.

A 2.500m2-es modern, teljes felszereltségű irodakomplexum nagyobb kereskedelmi és marketing csapatok számára ideális, de jelentős méretű terület szolgál a kiemelt biztonságot igénylő áruk raktározására, valamint az "értéknövelő szolgáltatások", mint csomagolás, címkézés, visszáru logisztika, stb tevékenységek elvégzésére is.

A létesítmény teljes felszereltséggel is kiadó (beleértve az állványzatot, villástargoncákat és IT hátteret) lehetővé téve a bérlők számára való azonnali beköltözést, akik akár terület, akár raklapszám alapján is bérelhetnek, egyedi igényeiknek megfelelően.

Az ISM a Colliers International munkatársának, Beck Tamásnak szolgálatait is igénybe veszi, valamint kijelölt egy helyi menedzsment csapatot a WestLog DC napi ügyeinek intézésétre. (logsped)
2008.03.27.