Logisztika
     Spedició, Fuvarozás
     eTudakozók
     Térszerkezet
     Kapcsolódó területek
     Közlekedés
     Információs társadal.
     Vállalat
     Minőségbiztosítás
     EU
     EgyébWestLog DC hasznosítás

Kapcsolódó oldal:  Megkezdte aktív működését a WestLog DC

Az előző évben 149 000 négyzetméter újépítésű raktárépületet adtak át Magyarországon, amelynek mintegy egynegyede city-logisztikai fejlesztés volt. Michael Smithing, a Colliers ingatlanügynökség ügyvezető igazgatója szerint a jelenleg piacon levő 1,1 millió négyzetméternyi bérraktár a magyar kereskedelmi- és logisztikai struktúrát tekintve még igen alacsony számnak mondható. Ezért úgy logisztikai mint ingatlanpiaci szempontból jelentős eseménynek ítélte, hogy a legnagyobb Rynart-ingatlanként ismert 68 000 négyzetméteres logisztikai bázis ismét a piacra került.A tulajdonos célkitűzése a Magyarországon egyedülálló adottságokkal rendelkező WestLog Distribution Center hasznosítása, amelyhez új bérlőket vagy akár olyan logisztikai szolgáltatót keresnek, akivel speciális vegyes vállalati konstrukcióban üzemeltetnék a logisztikai központ.

A nagyszabású felújítási és karbantartási munkálatok után az ingatlan-ügynökök 2008. április 15-én egy részletes prezentációval és raktárbejárással egybekötött reggeli során ismerhették meg a központot, melyben az első bérlők már megkezdték működésüket.

A "minden egy fedél alatt" koncepció (pl. raktározás, cross docking, csomagolás, high-tech operáció, érték növelő szolgáltatások, irodai adminisztráció, stb) mellett az azonnali beköltözés lehetősége valamint a rugalmas bérleti konstrukció teszi még vonzóbbá az ingatlant. (logsped)

További információk:

WestLog DC  

2008.04.28.