Logisztika
     Spedició, Fuvarozás
     eTudakozók
     Térszerkezet
     Kapcsolódó területek
     Közlekedés
     Információs társadal.
     Vállalat
     Minőségbiztosítás
     EU
     Egyéb

WestLog DC: újabb bérlő

Kapcsolódó oldal:  WestLog DC: újabb bérlő

A Biatorbágyi WestLog DC logisztikai központot választotta raktárbázisának a Partner in Pet Food Hungária.

A cégcsoport a sajátmárkás állateledelek piacán Európa elsőszámú gyártója és két jelentős kapacitású gyárat is üzemeltet Magyarországon. "Cégünk dinamikusan fejlődik, termelési kapacitásunk és az értékesítési volumen is évről évre növekszik.

A belföldi és nemzetközi vevők minél gyorsabb és magasabb színvonalú kiszolgálása érdekében döntöttünk a centralizált raktározás mellett és a fejlett infrastruktúra mellett nagyra értékeltük a WestLog üzemeltetőinek rugalmas hozzáállását is" - mondta Apró László, a Partner in Pet Food supply chain vezetője.

WestLog DC raktár


Ismét bebizonyosodott, hogy a WestLog DC alap koncepciója egy örök filozófia, miszerint rugalmasan és gyorsan biztosítanak magas minőségű szolgáltatást.

"Nagy örömmel tölt el, hogy újabb bérlőt köszönthetünk a logisztikai központban és jó látni, hogy Partner in Pet foodlogisztikai szempontból is professzionálisan közelítette meg a raktár kiválasztását.

A földrajzi adottságok és a kedvező ár mellett fontos szempont volt, hogy a magas raktári polcrendszerrel felszerelt 2 200 m2 -es csarnokban egy gyors és költséghatékony operációt lehessen működtetni" - tette hozzá Szucsány György, a WestLog DC ügyvezető igazgatója. (logsped)

2012.02.14.