Logisztika
     Spedició, Fuvar.
     eTudakozók
     Térszerkezet
     Kapcsolódók
     Közlekedés
     Információs társ.
     Vállalat
     Minőségbiztosítás
     EU
     EgyébVonatjegy interneten

Kapcsolódó oldal:
  


Fontos  

Elvira online vasúti menetrend

Honnan
Hová
Kb. 6 másodperc alatt töltődik be.

Az automatás vásárlásoknál öt százalékos lesz a kedvezmény, az otthon nyomtatott vagy mobileszközön bemutatott menetjegyeké pedig tíz százalékra nő december 10-től. (MTI)
(logsped)
2017.11.22.

Az interneten, otthoni nyomtatással vásárolt vasúti jegyek QR-kódját már nemcsak papír alapon lehet bemutatni a jegyvizsgálóknak, hanem akár a számítógépek, okostelefonok képernyőjén is.   
(logsped)
2012.12.16.
2012. május 10-től már nemcsak bankkártyával lehet az interneten lefoglalt vasúti menetjegyek árát kifizetni, hanem a mobiltelefonok egyenlegének terhére is.   
(logsped)
2012.05.11.

2011 november 14-től az új szolgáltatás az online jegyvásárláshoz használt e-Ticket rendszerben a vásárlási folyamat részeként elérhető, így a már regisztrált utasok automatikusan választhatják menetjegyük otthoni kinyomtatását is.   
(logsped)
2011.11.15.

Vasárnap délutánra helyreállították a szakemberek a MÁV-START Zrt. internetes jegyértékesítési rendszerét, újra zavartalan az online jegyvásárlás és a menetjegyek kinyomtatása az automatáknál, az ország egész területén.   
(logsped)
2011.08.28.

Mind a három magyar mobilszolgáltató számára lehetővé akarja tenni a telefonos jegyvásárlást a MÁV-Start.   
(MÁV-Start)
2011.02.22.

A próbaüzem alatt utasok a jegyeket, bérleteket és helyjegyeket egyaránt vásárolhatnak az Interneten keresztül, melyeket az állomásokon elhelyezett Internetes Jegykiadó Kioszkokon vehetnek át.   
(logsped)
2008.06.16.
A MÁV a balatoni turisztikai szezonban egyebek között E-tickettel, új expressz járattal, kibővített menetrenddel és kerékpárszállítási lehetőségekkel várja a vonattal utazókat.   
(MÁV-Start)
2008.06.11.
2008-ban már interneten is lehet vonatjegyet vásárolni

2008-ban már interneten is vásárlóhatunk vonatjegyet

Az internetes jegyvásárlás keretében az utas a világhálón kiválaszthatja, hogy hova és mikor szeretne utazni, majd a nagyobb pályaudvarokon elhelyezett automatákból, egy tízjegyű kód beírása után átveheti hely- és menetjegyeit.

A tervek szerint 2008 első felére 60 jegyátvételi automatát helyez ki a vasúttársaság mintegy 28 állomásra. A rendszer fő előnye, hogy például az IC-s utazások esetén a biztos helyfoglalás érdekében nem szükséges külön kifáradni az állomásra, és előre megvenni a helyjegyet - áll a közleményben.

Orosz Emese, a MÁV-Start helyettes szóvivője elmondta: folyamatosan állítják üzembe az automatákat, tesztelik a rendszer működését, és a tapasztalatokat figyelembe véve indul a teljes körű szolgáltatás.

A közlekedési cég most bevezetésre kerülő START Klub nevű kártyája a belföldi utazások esetében 50 százalékos, egyes nemzetközi utazásoknál pedig 25 százalékos kedvezményre jogosít. A diákok havi bérlete hasonló lesz, mint amilyen februártól áll rendelkezésre a munkába járóknak.
(logsped)

További információk2008.02.29.

Már az év végén szeretnék bevezetni - egyelőre kísérleti jelleggel - az internetes vasúti jegyvásárlást.
(logsped)
2007.08.21.