Logisztika
     Spedició, Fuvarozás
     eTudakozók
     Térszerkezet
     Kapcsolódó területek
     Közlekedés
     Információs társadal.
     Vállalat
     Minőségbiztosítás
     EU
     EgyébRyanair

Kapcsolódó oldal:  
Fapados Légitársaságok,  új keresés  


Növeli járatainak számát az ír Ryanair diszkont légitársaság Budapestről a téli menetrendben, 69 helyett heti 71 járat üzemel majd a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtérről. (MTI)
(logsped)
2014.05.13.

A Ryanair a téli menetrendben új járatot indít Budapestről Frankfurtba, és bővíti a londoni, illetve eindhoveni járatainak számát novembertől. (MTI)   
(logsped)
2012.08.02.

A Ryanair megállapodásra jutott a budapesti repülőtéri rendőrséggel a személyzet biztonsági határellenőrzésének új módjáról, így a légitársaság nem töröl újabb budapesti járatokat - MTI információ.   
(logsped)
2012.03.12.

A Ryanair légitársaság 13 budapesti járatot töröl a szombattól számított két hétben - tartalmazza a légitársaságnak az MTI-hez eljuttatott közleménye.   
(logsped)
2012.03.04.

2012 március 12-én öt célállomásra indít menetrendszerinti járatokat Budapestről a Ryanair ír fapados légitársaság - MTI.   
(logsped)
2012.01.24.

Megszünteti ősztől minden járatát a Ryanair, ha nem lesznek olcsóbbak Ferihegyen a repüléssel kapcsolatos szolgáltatások.   
(logsped)
2010.03.27.

Ryanair saját weboldalán lehet csak jegyet venni
Hétfőtől illegálisnak minősít minden olyan foglalást járataira a Ryanair ír fapados légitársaság, amelyet nem a cég saját weboldalán keresztül vettek az utazni vágyók.  
(hírszerző)
2008.08.11

Több utas a Ryanair-nál
Ryanair Holdings közzétette forgalmi adatait, mely szerint júniusban 5,17 millió utast szállított.   
(TF)
2008.07.07.

Újabb fapadosokat csalogatnak a Balatonhoz

A jövő nyári szezonra megduplázná az elérhető városok számát a sármelléki repülőtér, tudta meg az mfor.hu. A FlyBalaton szerint a már jelen lévő légitársaságok tavasztól újabb célállomásokra repülnének, emellett újabb két fapadossal tárgyalnak a járatindításról. Ami már biztos, hogy a Ryanair - a korábbi tervekkel ellentétben - télen sem tűnik el teljesen Sármellékről.Jövő tavasztól öt-nyolc új célállomással bővülhet a FlyBalaton kínálata, mondta Palkó Lajos. A sármelléki repülőtér értékesítési és marketingigazgatója szerint a már most jelen lévő légitársaságok közül a jelenleg két-két városba repülő Ryanair és a Germanwings egyenként két-három új desztinációt nyithat, emellett két újabb fapados légitársaság megjelenésére is komoly esély van. Mindez azt jelenti, hogy a repülőtérről jelenleg közvetlenül elérhető városok száma a 2008-as nyári menetrendre akár meg is duplázódhat.

Jönnek a skandináv turisták

A marketingigazgató szerint a tárgyalások még folynak, így konkrét városokat és légitársaságokat egyelőre nem kívánt megnevezni. Annyit azonban elárult, hogy Skandináviából legalább két-három várost kapcsolnának be a hálózatba, emellett a még kiaknázatlan lehetőségeket rejtő térségek, így Hollandia, Olaszország, Franciaország és Kelet-Németország egyes városai kerülhetnek fel a Balatonról elérhető célpontok közé. Végleges döntés november végére, december elejére várható. (mfor)
2007.08.06.

Sármelléket feladja, Budapestre bevonul a Ryanair

Csütörtökön immár hatodik járatát jelentette be Budapestről a Ryanair. Az ír fapados légitársaság 2007 őszétől Frankfurt-Hahnba is repül majd, és ezzel egyidőben feladja a Balaton mellett fekvő sármelléki repülőteret - legalábbis a téli szezonban biztosan, tudta meg az mfor.hu. A kirívóan alacsony árairól ismert légitársaság valószínűleg itthon is "kistestvérével", a Wizz Airrel mérkőzik majd meg a vezető fapados címéért - az hivatalosan még kérdéses, hogy a SkyEurope bele tud vagy kíván-e szólni a harcba.Október 28-tól elindítja Budapest és a Frankfurt melletti Hahn repülőtér közötti járatát a Ryanair, jelentette be csütörtöki sajtóbeszélgetésén Tomasz Kulakowski. A légitársaság közép-európai értékesítési vezetője szerint a két célpont között hetente négyszer repülnek majd új, Boeing 737-800-as típusú gépeik.

Sármellék egyelőre törölve

Ezzel párhuzamosan a cég mind a Sármellék-Frankfurt-Hahn, mind a Sármellék-London (Stansted) összeköttetést törli a 2007/2008-as téli menetrendből, tette hozzá az mfor.hu kérdésére Kulakowski. Elmondása szerint ezek a járatok az elmúlt télen "nem voltak túl sikeresek", ezért is döntöttek a szüneteltetésük mellett.

Arról csak később döntenek majd, hogy a 2008-as nyári menetrendbe felveszik-e ezeket az útvonalakat. (Erre egyébként elvileg van esély, hiszen a Balaton még mindig klasszikus nyári turista-desztinációnak számít.) (mfor)
2007.08.02.