Logisztika
     Spedició, Fuvar.
     eTudakozók
     Térszerkezet
     Kapcsolódók
     Közlekedés
     Információs társ.
     Vállalat
     Minőségbiztosítás
     EU
     Egyéb


SMSPláza :Új autópálya-matrica vásárlási lehetőség SMS-sel

Kapcsolódó oldal:
  


Fontos  
SMSPláza :Új autópálya-matrica vásárlási lehetőség SMS-sel

2008 novemberétől a Voxinfo Kft. elindította SMSPláza szolgáltatását, melynek keretében SMS küldéssel vásárolható autópálya-matrica. A rendszer használatához csupán egy egyszeri, rövid internetes regisztráció szükséges. A regisztrált felhasználók a későbbiekben SMS küldéssel kezdeményezhetnek vásárlást az SMSPláza folyamatosan bővülő kínálatából, elsőként a hazai autópálya-matrica palettából.

A Voxinfo Kft. és az Állami Autópálya Kezelő Zrt. együttműködésének köszönhetően idén novembertől új virtuális autópályamatrica-vásárlási lehetőség áll az utazóközönség rendelkezésére.

A mobiltelefon segítségével elérhető, bankkártyás fizetésen alapuló SMSPláza szolgáltatással első termékként virtuális autópálya-matricák (1 napos, 4 napos, heti és havi) szerezhetőek be.

A matrica megvételéhez nincs szükség mobilalkalmazás letöltésére, de egyszeri alkalommal Interneten vagy okostelefonnal regisztrálni kell. Ezt követően a felhasználók bármikor normál díjas SMS küldésével gyorsan és egyszerűen vásárolhatják meg a számukra szükséges autópálya-matricát.

Az SMSPláza előnyei:

- SMS-sel egyszerűen megvásárolható a matrica: normál díjas SMS-sel rendelhető bármely matricatípus, az éves matricák kivételével,
- külföldről is bárki vásárolhat: mind a bankkártyás fizetés, mind az SMS rendelés bármely országból lehetséges,
- biztonságos: legmagasabb banki biztonság és SMS nyugtázás a vásárlás során.

A mobilszolgáltatóktól független fizetési megoldással az úthasználati jogosultságért felszámított díj nem a mobilszámlát terheli, mivel a fizetés bankkártyáról történik. A MasterCard/Visa/Maestro kártyákat elfogadó biztonságos elektronikus fizetés lebonyolításában a Voxinfo Kft. partnere az OTP Bank. A szolgáltatást külföldi felhasználók is igénybe vehetik, ezért az SMSPláza a közeljövőben angolul és németül is elérhető lesz a www.voxinfo.hu/online-autopalya-matrica címen. A kényelmes, gyors és biztonságos átutalással.

A Voxinfo Kft. szolgáltatása a legújabb kényelmes és biztonságos matrica vásárlási megoldás. Használatával az értékesítőhelyeken esetenként előforduló sorban állás helyett pár perc alatt megvásárolhatóak a szükséges matricák. A csatlakozás az SMSPlázához történhet internetes regisztrációval, de "okostelefon" segítségével még útközben sem okoz gondot.

Az SMSPláza szolgáltatási köre dinamikusan nő. A regisztrált felhasználók a közeljövőben az autópálya-matricán túl termékek és szolgáltatások széles skáláját tudják majd megvásárolni SMS küldésével gyorsan, kényelmesen és biztonságosan, a színházjegytől, az újság-előfizetésen keresztül különböző internetes tartalmakig.
(logsped)

További információk:2008.11.11.