Logisztika
     Spedició, Fuvar.
     eTudakozók
     Térszerkezet
     Kapcsolódók
     Közlekedés
     Információs társ.
     Vállalat
     Minőségbiztosítás
     EU
     Egyéb

A Hell Energy új üzeme

Kapcsolódó oldal:  A tervek szerint további 25-30 milliárd forintot fektet be a HELL ENERGY Magyarország Kft, a következő öt-nyolc évben Magyarországon. (MTI)
(logsped)
2016.02.21.
A borús, őszi-téli időszak közeledtével még nagyobb szükség van a plusz vitaminforrásokra, így a HELL ENERGY Multivitaminos energiaitalát helyezi előtérbe.
(logsped)
2015.10.14.
Ezt mondta Varga Mihály az energiaitalokat gyártó Hell Energy Magyarország Kft. regionális logisztikai központjának átadásán szerdán Szikszón. (MTI)
(logsped)
2015.09.30.

2014-ben, az Év Terméke díj után, a MagyarBrands elismerést is elnyerte az alig másfél éve bevezetett XIXO üdítőital márka.
(logsped)
2014.10.19.

2011. június elején hivatalosan is átadják a Hell Energy Magyarország Kft. Szikszó határában épült új, modern palackozó üzemét.
(logsped)
2011.06.02.

Hell Energy Magyarország Kft. vállalatirányítását a jövőben az SAP informatikai rendszer segítségével végzi.
(logsped)
2011.01.15.

A Forma1 történetében először jelenik meg magyar tulajdonú cégcsoport állandó szponzorként a Forma1-ben. A Magyarországon is piacvezető HELL energiaital hosszú távú megállapodást írt alá a napokban az AT&T Williams csapattal az istálló főhadiszállásán, az angliai Grove-ban.
(logsped)
2009.05.11.

A Hell Energy új üzeme

2011. június elején hivatalosan is átadják a Hell Energy Magyarország Kft. Szikszó határában épült új, modern palackozó üzemét.

Az idén öt éves Hell az áprilisban lezajló próbaüzemet és sikeres műszaki átadást követően a hazai mellett már a nemzetközi piacok egy részét is a magyarországi üzemből látja el. A héten pedig már a Hell új, gyümölcsös ízű, limitált szériás nyári termékének töltését kezdik meg, mely hamarosan a hipermarketek polcaira is felkerül.

Hell Energy Szikszó


Magyarország piacvezető energiaital-gyártója, a Hell Energy 4,5 milliárd forint összértékű részben hazai, részben uniós, pályázati támogatások felhasználásával megvalósuló beruházása az átadás előtti utolsó állomásához érkezett. A gépgyártásban legmodernebb technológiát képviselő palackozó gépsort a német Krones cég szállította és szerelte össze a Borsod-Abaúj-Zemplén megyei Szikszón, majd a sikeres próbaüzemet követően április 15-én zajlott a gépsor elfogadó tesztje.

A 8 órás teljesítmény-teszt eredménye 99,99 százalékos, amely mutató a német szerelők szerint európai rekordnak számít. Miután április végig az összes beállítással végeztek a szakemberek, azóta a Hell szikszói üzemének dolgozói a gyártó cég munkatársainak segítsége nélkül irányítják a számítógép vezérlete gépeket.

Hell Energy Szikszó


A gépsor nem mindennapi teljesítményét (48 000 palack/óra) példázza, hogy az áprilisi próbaüzem során 7,5 millió doboz energiaitalt palackoztak a gyárban. A legyártott energiaitalokkal a Hell a magyar mellett a spanyol, görög, angol, izraeli, román, szlovák és cseh piacot is ellátja. Az új töltősor nem csak korszerűségét és kapacitását tekintve egyedülálló, hanem abban is, hogy a Hell által forgalmazott mindhárom fémdoboz méretet képes palackozni.

Így a hagyományos, 250 ml-es kiszerelés mellett, a Szikszó határában épült új üzemben már a 355 ml-es kiszerelést is palackozták a próbaüzem során.

Hell Energy Szikszó


Májusban - a normál termelésre való átállás után - saját piaci igényeinek kiszolgálása mellett az első bértöltéses megrendelésnek is eleget tudott tenni a Hell Energy, és a gyár egyedülálló kapacitásának köszönhetően további bértöltési igények kiszolgálására is készen áll. A következő lépésben a Hell további 8 fővel bővíti az új gyár alkalmazottainak számát, mivel a júniustól induló két műszakban megvalósuló termeléshez további munkaerő bevonása szükséges.

A napokban elkezdődött a Hell új, nyári, limitált szériás energiaitalának palackozása is Szikszón, így a frissítő, gyümölcsös ízű energiaital hamarosan az üzletekben is megtalálható lesz. A miskolci székhelyű, száz százalékban magyar tulajdonú vállalkozás 5., jubileumi születésnapját ünnepli a leginkább hölgyeknek szánt, friss, nyári design-nal felvértezett, limitált szériás termékkel. A Szikszó határában épülő, világszínvonalú, modern palackozó gépsorokkal ellátott üzemcsarnok hivatalos megnyitója és ünnepélyes átadása 2011. június 9-én várható. (logsped)

2011.06.02.