Logisztika
     Spedició, Fuvar.
     eTudakozók
     Térszerkezet
     Kapcsolódók
     Közlekedés
     Információs társ.
     Vállalat
     Minőségbiztosítás
     EU
     Egyéb

Kapcsolódó oldal:  609 nappal az indulás után, július 24-én déli 12 órától nem lesz elérhető Budapesten az UberX.
(logsped)
2016.07.13.
Új nyomozást indítottak a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) munkatársai az Uber ügyében - tudta meg az MTI a hivataltól hétfőn.
(logsped)
2016.03.08.
Uber folytatja

Az Uber folytatja a működését Budapesten és továbbra is elkötelezett közel 50 ezer magyarországi felhasználója és ezer autóspartnere iránt.

Több magas rangú magyar kormányzati tisztségviselő kifejezte: a kormány nem szándékozik "megakadályozni az innovatív megoldások terjedését". Az Uber egyetért azzal is, hogy szükség van a városi közlekedés szabályozott fejlesztésére, ezért aktív és együttműködő szerepre törekszik annak érdekében, hogy az autómegosztó közösség megfeleljen a szabályozásnak.

Mivel a szóban forgó szabályok újak, komplexek, és időbe telik a felkészülés a betartásukra, a mai napon találkozót kezdeményeztek a kormány és a főváros illetékeseivel, hogy egyeztessnek: ezer autóspartnerük miként tud megfelelni az igényeknek.

Ezzel egyidőben folytatják tevékenységünket Magyarországon és továbbra is tartják magunkat ahhoz a célunkhoz, hogy 2016 végéig 2000 magyar számára teremtsék kereseti lehetőséget.

A magyarok kedvelik az autómegosztó szolgáltatásokat, a felhasználók száma dinamikusan nő főleg a fiatalabb korosztály körében. Az is világossá vált, hogy az autómegosztásnak fontos szerepe lesz új munkalehetőségek megteremtésében, és az államháztartás számára jelentős adóbevételi forrást biztosíthat a jövőben.
(logsped)

2015.08.05.