Logisztika
     Spedició, Fuvarozás
     eTudakozók
     Térszerkezet
     Kapcsolódó területek
     Közlekedés
     Információs társadal.
     Vállalat
     Minőségbiztosítás
     EU
     Egyéb

Kapcsolódó oldal:  A TNT fejleszt Németországban

A TNT átfogó fejlesztéseket jelentett be a Németországba irányuló nemzetközi szállítások területén - yorsul a kiszállítás.

Mostantól az egész ország területén* elérhető a garantált másnapi kiszállítás és a déli 12 óra előtti kézbesítés. Mindkét szolgáltatást igénybe lehet venni a kisebb csomagok és a nagyobb, raklapos küldemények esetén egyaránt. A szolgáltatás ilyen mértékű kiterjesztésének előnyeit minden Németországba exportáló vállalat élvezheti.

A fejlesztéssel a TNT ügyfelei egy nappal korábban juttathatják célba küldeményeiket Németország területének tíz százalékán, a déli 12 óra előtti kiszállítások esetében pedig megkétszerezték az elérhető célállomások számát.A TNT a csökkentett tranzitidőkkel reagált a gyors és megbízható szolgáltatást kereső ügyfelek igényeire. Ez a fejlesztés számos iparág - főként a gépjármű- és feldolgozóipar, a high-tech ágazatok, az egészségügy és az életmódhoz kapcsolódó ágazatok - kis- és középvállalatai valamint a nagyvállalatok számára előnyös. A gyorsabb kiszállítással optimalizálhatják ellátási láncaikat, javíthatják szolgáltatásaik minőségét.A németországi szolgáltatás fejlesztését több intézkedés előzte meg az elmúlt hónapokban, beleértve az európai közúti hálózat bővítését és a li?ge-i légiközpont fejlesztését is, valamint a 2014 novemberében elindított új, napi rendszerességű éjszakai járatot, amely Li?ge és Hannover között közlekedik. Ezenkívül számos, a közúti hálózatot érintő, hatékonyságnövelő beruházást hajtott végre a TNT Németországban.

A szolgáltatások folyamatos fejlesztése a vállalat központi stratégiájának része. A TNT célja, hogy növelje nemzetközi szolgáltatásainak hatékonyságát egész Európában, ennek első állomása Németország, amely a legnagyobb expressz szállítási piac a kontinensen.
(logsped)

2015.01.29.