Logisztika
     Spedició, Fuvar.
     eTudakozók
     Térszerkezet
     Kapcsolódók
     Közlekedés
     Információs társ.
     Vállalat
     Minőségbiztosítás
     EU
     Egyéb

South Base logisztikai központ Dunaharaszti

Kapcsolódó oldal:  A Halton Clean Air finn hátterű beltéri levegőszűrő berendezések gyártásával és forgalmazásával foglalkozó cég, aki a projekt területén található "A" épület ( közel 5 000 m2) teljes területét bérelte ki egy hosszú távú bérlet keretében.   
(logsped)

2010.11.03.

A dunaharaszti South Base logisztikai központ az átadás közelében

Újabb logisztikai bázissal bővül az ingatlan kínálat Budapest vonzáskörzetében, miután átadás közeli állapotba került a dunaharaszti South Base logisztikai központ. A város Északi Ipari Parkjában található új komplexum mindössze 800 méterre helyezkedik el az M0 körgyűrű lehajtójától az 51-es főút mentén - tájékoztatott Dobos Csaba, a Colliers Magyarország Kft. ipari ingatlan divíziójának képviselője.

South Base logisztikai központ


A két fázisban elkészült logisztikai központ épületeiben összesen 13.350 négyzetméter raktár és 2.700 négyzetméter iroda-, szociális blokk terület várja leendő bérlőit.

A 9 méter hasznos belmagasságú épületekben a legkisebb bérelhető egység 1.100 négyzetméter. A magas színvonalat képviselő épület raktár-, iroda- és szociális egységeinek végső kialakítása úgy méretben, mint minőségben a konkrét bérlői igények ismeretében történik.

Az osztrák hátterű IPD Csoport logisztikai központjának bérbeadásával kizárólagosan megbízott ingatlan-tanácsadó ügynökség a Colliers International.

Colliers Magyarország Kft.
Telefon: +36 1 336 4200
(logsped)

További információk:

South Base - Kiadó Raktár és Iroda Dunaharaszti  

2009.09.20.