Logisztika
     Spedició, Fuvar.
     eTudakozók
     Térszerkezet
     Kapcsolódók
     Közlekedés
     Információs társ.
     Vállalat
     Minőségbiztosítás
     EU
     Egyéb

Kapcsolódó oldal:  Az Orangeways megújítja járműveit és működési modelljét

Tizennégy új - Mercedes és FOTON típusú - autóbusszal bővíti idén gépparkját a fennállásnak tízedik évét ünneplő Orangeways.

A nemzetközi távolsági járatokat üzemeltető vállalat megújítja működési modelljét is. Járatait mostantól kizárólag saját buszaival és gépjárművezetőivel üzemelteti.

A legfontosabb: az utasok biztonsága

A 10 éve alapított társaság járművei eddig 3 millió utast szállítottak, és összesen 25 millió kilométert tettek meg Európa útjain egyetlen személyi sérüléssel járó baleset nélkül. Ma huszonöt busz és száz tapasztalt sofőr áll az utasok rendelkezésére. A társaság a szolgáltatás minőségének javítása érdekében kizárólag saját kapacitással, alvállalkozók bevonása nélkül végzi tevékenységét, illetve garantálja a biztonságot és a legmagasabb színvonalú szolgáltatást.A buszpark új arculata elegáns és egyedi

A megújulás jegyében az Orangeways az arany és fekete szín ötvözésével izgalmas és karakteres megjelenést öltött a buszokra. Az arannyal a minőséget, a feketével az örök eleganciát kívánta kifejezni. Az új arculat komolyságához kedélyes és szerethető elem is társul: egy vidám béka, aki a kalandvágyat, a haladást és a valóságba vegyített csipetnyi meseszerűséget jelképezi, megtestesítve ezzel mindazt, amit egy utazás jelent.
(logsped)

2017.05.05.