Logisztika
     Spedició, Fuvarozás
     eTudakozók
     Térszerkezet
     Kapcsolódó területek
     Közlekedés
     Információs társadal.
     Vállalat
     Minőségbiztosítás
     EU
     Egyéb

OBI

Kapcsolódó oldal:  A Colliers International Magyarország befektetési csoportja képviselte az ERSTE Ingatlan Alapot a budapesti Fogarasi úti OBI áruház megvásárlásában.   
(logsped)
2011.12.11.

Tulajdonost váltott a szegedi Napfény Park kereskedelmi központ, amelyet a Móraváros Kft. 8% alatti hozamon adott el az Erste Nyíltvégű Befektetési Alapnak.   
(logsped)
2011.05.26.

Nyíregyházán épül a huszadik OBI áruház

Nyíregyházán építteti fel huszadik magyarországi áruházát az OBI. Az új létesítmény bokrétaünnepségét Reiter László ügyvezető igazgató és Csabai Lászlóné polgármester részvételével csütörtökön tartották a szabolcs-szatmár-beregi megyeszékhelyen.

A közel nyolcezer négyzetméteres, 70 dolgozót foglalkoztató nyírségi barkácsáruház még az idén megnyitja kapuit - erősítette meg Reiter László, az OBI Hungary ügyvezető igazgatója az ünnepségen.

Hozzátette: a nyíregyházi lesz a cég első áruháza a kelet-magyarországi régióban, s remélhetőleg a határon túlról érkező román és ukrán vásárlók számára is vonzó lesz több tízezer termékével.

Az OBI 1994-ben nyitotta meg első magyarországi áruházát Budapesten, ma már hat fővárosi és 13 vidéki, összesen 133 ezer négyzetméter eladótérrel rendelkező üzletközpontja van, és 1700 dolgozót foglalkoztat. (mfor)

További Információ:

Telefon: 06 40 21 22 23

2007.10.12.