Logisztika
     Spedició, Fuvarozás
     eTudakozók
     Térszerkezet
     Kapcsolódó területek
     Közlekedés
     Információs társadal.
     Vállalat
     Minőségbiztosítás
     EU
     Egyéb

A szegedi Napfény Park Kereskedelmi Központ tulajdonost váltott

Kapcsolódó oldal:  A szegedi Napfény Park Kereskedelmi Központ tulajdonost váltott

Tulajdonost váltott a szegedi Napfény Park kereskedelmi központ, amelyet a Móraváros Kft. 8% alatti hozamon adott el az Erste Nyíltvégű Befektetési Alapnak.A Napfény Park 2008-ban bruttó 33.000 m2-en, 1.250 db parkolóhellyel nyitotta meg kapuit a Carion Csoport és a Trade Invest 7 milliárd forintos beruházásaként. A még 2010-es év közepén megkezdett tárgyalások lezárásaként az ingatlan idén áprilisban került végül értékesítésre - mondta Kovács Dávidtól, a Móraváros Kft. ügyvezetője, a Carion Cégcsoport Igazgatósági tagja.

Az ingatlan Szegeden - a Szabadkai út-Móraváros körút és a volt laktanya helyén megvalósult új lakópark által határolt - 11 hektáros területen fekszik. Az ingatlan telítettsége folyamatosan 90%-ot meghaladó, jelentősebb bérlői közé tartozik a Tesco, az OBI, az Intersport, a Vögele, a Jysk, a Deichmann, a Fressnapf, a Takko, a DM, a Reno, a Cardo és a KIK.

A Carion a környező országokban meglevő irodahálózatát és az ingatlanfejlesztésben valamint az ingatlanbefektetésben szerzett tapasztalatait felhasználva több jelentős fejlesztési projekt gazdájaként folytatja tevékenységét a közép-kelet-európai régióban. Az ingatlan értékbecslését a Colliers International Magyarország végezte. (logsped)

2011.05.26.