Logisztika
     Spedició, Fuvarozás
     eTudakozók
     Térszerkezet
     Kapcsolódó területek
     Közlekedés
     Információs társadal.
     Vállalat
     Minőségbiztosítás
     EU
     Egyéb

A New Yorker az Arena Plazábant

Kapcsolódó oldal:  A New Yorker az Arena Plazábant

2011 június 2-án az Arena Plazában nyitotta meg legújabb, budapesti üzletét a New Yorker német divatcég.

Az új üzletben bemutatkoznak a német divatcég legújabb kollekciói és a megnyitó alkalmából zenei programokkal és kedvező nyitási akciókkal várják a látogatókat. Az Arena Plaza földszintjén mostantól megtalálhatják számításaikat azok, akik kedvelik a fiatalos divatot, a kényelmes utcai viseletet, akik számára a korszerűség és a minőségi kivitelezés jelenti a divatot, és mindehhez kedvező áron szeretnének hozzájutni.

A New Yorker öt saját márkájának (amisu, smog, fishbone, fishbone sister, censored) aktuális kollekciói kerültek ki a polcokra, melyek a legújabb divattrendeket hozzák el Budapestre. A látogatók számára az élvezetes vásárlási hangulatot a modern üzletkialakítás biztosítja, a New Yorker saját rádióján keresztül a vásárlók meghallgathatják a legújabb zenei ritmusokat és divattippeket.

A New Yorker különleges nyitási akciókkal és programokkal várja a látogatókat a megnyitó napján. A Radio1 egész napos zenéléssel szolgáltatja a vásárláshoz a nyári hangulatot, valamint 16 órától fellép a 2010-es VIVA Comet "év női előadója", Barbee.

Az 1999 óta Magyarországon jelenlévő német New Yorker legújabb budapesti üzletével együtt immár 33 üzlettel működik a magyar piacon, melyek közül 8 a fővárosban, 25 pedig a főbb városokban, megyeszékhelyenen található. (logsped)

2011.06.02.