Logisztika
     Spedició, Fuvarozás
     eTudakozók
     Térszerkezet
     Kapcsolódó területek
     Közlekedés
     Információs társadal.
     Vállalat
     Minőségbiztosítás
     EU
     Egyéb

Gant üzlet az Arena Plazában

Kapcsolódó oldal:  Gant üzlet nyílik az Arena Plazában

A világszerte ismert Gant prémiumkategóriás márka, mely az amerikai hétköznapi stílust és az európai eleganciát és minőséget ötvözi, július első hetétől a vásárlók rendelkezésére áll a nagy divatmárkák által kedvelt Arena Plazában.

A Gant egy olyan helyet keresett legújabb üzletének, ami illeszkedik a márka imidzséhez, ezért esett a választásuk az Arena Plazára. Így egy újabb prémium márkával bővül a bevásárlóközpont ismert nemzetközi márkákat felsorakoztató, exkluzív kínálata. A hatodik magyarországi üzlet nyitása egy nagyszabású terjeszkedési stratégia része, mely hosszú távon tervez a hazai piaccal.

"Az Arena Plazabeli legújabb üzletünk nyitásával megtettünk még egy lépést afelé, hogy erősítsük jelenlétünket a kiskereskedelem legfontosabb hazai helyszínein" - mondta Taraczky Olga, a Gant Hungary ügyvezető igazgatója. A Gant 1999-ben nyitotta meg első üzletét Magyarországon, ahol 2008 decemberéig kizárólag férfi ruházati termékeit kínálta. Ez azóta megváltozott, az Arena Plaza Gant üzlete is több kategória kollekcióját teszi elérhetővé (Gant Women, Boys&Girls, Home).

A Gant vezérigazgatója, Dirk-Jan Stoppelenburg 2009 márciusában járt hazánkban, amikor újságírók előtt beszélt a cég üzleti és elsősorban magyarországi terveiről. A CEO a gazdasági válság ellenére optimista, melyet mi sem bizonyít jobban, mint az a tény, hogy a Gant Hungary a következő egy évben 100 millió forintot kíván a hazai terjeszkedésbe fektetni. A vezérigazgató kihangsúlyozta, hogy a Gant hosszú távon gondolkodik a magyarországi piacon.

Jelenleg 70 ország felső kategóriás lifestyle ruhapiacán van jelen a Gant, több mint 330 saját üzlettel. 2002-ben indult útnak a keleti piacok meghódítása, első lépésként Oroszországgal. Ezt követte Japán és Kína 2004-ben és 2005-ben, a 2006-os évben pedig Indiában, Dél-Koreában, Kanadában, Thaiföldön és Brazíliában is üzletet nyitott a Gant. 2007-ben tovább terjeszkedett a cég, és megjelent a hongkongi, a malajziai és az izraeli piacokon is. (logsped)

További információk:

Gant  

Gant Hungary Kft.
1024 Budapest
Székhely: Rozsahegy utca 1-2.
Telephely: 1123 Budapest , Alkotás utca 53.
Tel: + 36 1 336 07 25
Fax: + 36 1 336 07 24

2009.06.12.