Logisztika
     Spedició, Fuvarozás
     eTudakozók
     Térszerkezet
     Kapcsolódó területek
     Közlekedés
     Információs társadal.
     Vállalat
     Minőségbiztosítás
     EU
     EgyébAz első OTP SZÉP kártyát átadták

Kapcsolódó oldal:  Az első OTP SZÉP kártyát átadták

A Széchenyi Pihenőkártya, ismertebb nevén a SZÉP kártya az új cafetéria-rendszer első eleme. Az első OTP SZÉP kártyát - Szatmáry Kristóf, az NGM belgazdaságért felelős államtitkárától - a Mol csoport részéről Szőcs László HR ügyvezető igazgató vette át.

Szatmáry Kristóf kiemelte: a SZÉP kártya célja, hogy a magyar polgároknak jobb életminőséget biztosítson, élénkítse a turizmust és ezzel együtt a gazdaságot, valamint egy kedvezőbb konstrukciót garantáljon a cafetéria rendszerében.

Kovács Antal, az első kártyát kibocsájtó OTP Bank vezérigazgató-helyettese rámutatott: az OTP SZÉP kártya használata egyszerű és biztonságos, a két éves érvényességi ideje nagyobb rugalmasságot ad a kártya használatakor az elődjének tekintett üdülési csekkel összehasonlítva, valamint az elfogadó helyek számára alacsonyabb költségekkel jár.

Az OTP vezérigazgató-helyettese elmondta: jelenleg mintegy félezer elfogadóhely jelezte, hogy csatlakoznak az OTP SZÉP kártya partneri hálózatához, várhatóan az év végére 8000-re emelkedik az elfogadó helyek száma.

Az első OTP SZÉP kártyát átvevő Mol csoport részéről Szőcs László HR ügyvezető igazgató kiemelte: a Mol csoport már az év eleje óta választható juttatásként biztosítja a SZÉP kártyát a mintegy 8000 magyarországi munkavállalója számára.

Szatmáry Kristóf közölte: a minisztériumhoz eddig beérkezett jelzések alapján mintegy 100.000 munkavállaló szeretne SZÉP kártyát igényelni. (MTI)

2011.07.06.