Logisztika
     Spedició, Fuvarozás
     eTudakozók
     Térszerkezet
     Kapcsolódó területek
     Közlekedés
     Információs társadal.
     Vállalat
     Minőségbiztosítás
     EU
     EgyébElektronikus útdíjfizetési rendszer Szlovákiában

Kapcsolódó oldal:  


Fontos  Az elektronikus útdíjat 2010. január 1-jétől vezetik be Szlovákiában. Az elektronikus útdíjrendszer bevezetése miatt Szlovákiában érvényüket vesztik a 3,5 tonnánál nehezebb, autópálya-matricák.   
(PM)
2009.12.28.
A szlovákiai fuvarozók közül aki teheti Magyarországon keresztül fog szállítani január elsejétől, miután az új szlovák útdíjfizetés hatalmas többletterhet ró a cégekre.   
(ecoline)
2009.12.11.
Elektronikus útdíjfizetési rendszer Szlovákiában 2010-ben az Eurotoll internetes megoldásaival

Szlovákiában 2010 januárjában tervezik bevezetni az elektronikus útdíjfizetési rendszert, amelyet kiterjesztenek minden 3,5 fél tonna feletti áruszállító járműre és 9 főnél több személy szállítására alkalmas gépjárműre.

A "Myto" névre keresztelt, szlovák elektronikus útdíjfizetési rendszer beszállítója, a SkyToll a rendszer hivatalos partnerévé minősítette az Eurotoll vállalatot. Az Eurotoll értéknövelt szolgáltatásokat és magas színvonalú ügyfélkiszolgálást tud biztosítani internetes önkiszolgáló megoldásai révén.

Az szolgáltatások többé között lehetővé teszik, hogy az interneten rendelhetők a fedélzeti egységek, feketelistára tehetők az ellopott egységek, ellenőrizetők az úthasználati díjak, illetve létrehozhatók automatikus jelentések a fogyasztásról.

Szlovákiában 2010 januárjában tervezik bevezetni az elektronikus útdíjfizetési rendszert, amelyet kiterjesztenek minden 3,5 fél tonna feletti áruszállító járműre és 9 főnél több személy szállítására alkalmas gépjárműre.

Az Eurotollnak, amely egy európai színvonalú vállalat, szigorú követelményeknek kellett megfelelnie ahhoz, hogy megkapja a SkyToll-tól a hivatalos partneri minősítést. A minősítés megadásában fontos szerepet játszott a pénzügyi stabilitás és megbízhatóság, a szállítási és a logisztikai szektorban szerzett szakismeret és tapasztalat, valamint az európai előírásoknak való megfelelés (1 szerződés, 1 számlakészlet, 1 kapcsolattartó).

Az Eurotoll szállítók közötti kommunikációja kiemeli az elektronikus díjfizetéshez kapcsolódó önkiszolgáló szolgáltatásokat, így növelve az elektronikus díjfizetés elfogadottságát. Az Eurotoll elhivatott ügyfélszolgálati szervezettel rendelkezik, mely szakértő ügyintézést és elérhetőséget kínál az ügyfelek számára.

A hatékony ügyfélmenedzsmenthez elengedhetetlen a multikulturális ügyfelek kiszolgálásának képessége - az Eurotoll hálózata 650 000 fogyasztó és 10 000 vállalati ügyfél számára biztosít szolgáltatásokat; ebből 60% Franciaországon kívüli szállítmányozó cég. Az Eurotoll ezért telefonos ügyfélszolgálatot üzemeltet (40 több nyelvet beszélő munkatárssal), mely prémium szolgáltatásokat is biztosít a legnagyobb ügyfelek számára.

Az Eurotoll és Szlovákia

- Az Eurotoll már jelen van Szlovákiában 11 értékesítőből álló disztribútori hálózatán, valamint csehországi, ausztriai, romániai, lengyelországi, szlovéniai, németországi és horvátországi regionális partnerein keresztül.

- Az Eurotoll könnyen használható, egyszerű megoldást kínál az útdíjfizetésre kényszerülő szállítmányozó vállalatok számára, az alábbi lehetőségek biztosítása mellett:

- Átlátható díjszabás
- Szlovák fedélzeti egységek közvetlen megrendelésének lehetősége
- támogatás biztosítása a szükséges formalitásoknál.
- Az érdeklődő szállítmányozó cégek az alábbi elérhetőségeken csatlakozhatnak az Eurotollhoz:
- Telefon: 421 2 59 10 34 25
- contact@eurotoll.eu
Tapasztalat

Az Eurotoll a francia "Tis-PL" piacon tett szert szakértelemre a díjfizetési rendszer módosításának kapcsán. Ezen túlmenően az Eurotoll aktív részt vállalt a CAPLIS kártyarendszerről (matrica-jellegű rendszer) a Tis-PL rendszerre (teljes körű elektronikus díjfizetési rendszer) való áttérésben, mely 13 hónapot vett igénybe.

hálózatot és a teljes spanyol Via-T hálózatot fedi le, vagyis 42 autópálya koncesszionáriussal áll kapcsolatban (13 Franciaországban és 29 Spanyolországban) összesen 12.000 km hosszúsági fizetős autópályára kiterjedően alagutakkal, hidakkal, és őrzött kamionparkolókkal együtt, a lehető legnagyobb interoperabilitást biztosítva. Az Eurotoll elektronikus díjfizetési ajánlata kiterjed az olasz Telepass rendszerre, és hamarosan az osztrák Go-Box és a portugál Via Verde rendszert is magában foglalja majd.

Exkluzív szolgáltatásokkal elkötelezetten a szállítmányozók iránt

Az Eurotoll teljes körű szolgáltatásokat kínál a nehéz áru mozgatására alkalmas szállítóeszközöket üzemeltető cégek számára is, lehetővé téve a flottamenedzserek számára az úthasználati díjak ellenőrzését, ezzel is növelve flottájuk versenyképességét és jövedelmezőségüket. Az Eurotoll fedélzeti egységek 80%-a értéknövelt szolgáltatásokat is biztosít (jelentések, riasztások, stb.), többek között ÁFA-visszaigénylést tesznek lehetővé egész Európában. (logsped)

További információk:

Eurotoll
Christophe Mahé
Sales and Marketing Director
Telefon : +33 1 41 90 84 33
christophe.mahe@eurotoll.fr2009.11.29.