Logisztika
     Spedició, Fuvar.
     eTudakozók
     Térszerkezet
     Kapcsolódók
     Közlekedés
     Információs társ.
     Vállalat
     Minőségbiztosítás
     EU
     Egyéb

DIM üzlet az Arena Plazában

Kapcsolódó oldal:  Megnyílt az első DIM üzlet Magyarországon az Arena Plazában

A Franciaországban a fehérnemű piacon meghatározó szerepet betöltő DIM februárban megnyitotta első önálló fehérnemű szaküzletét Magyarországon az Arena Plazában. A bevásárlóközpont első emeletén a DIM teljes kollekciója megtalálható.

DIM üzlet Magyarországon az Arena Plazában


A párizsi anyacég, a DIM Branded Apparel magyarországi üzletének nyitása előtt egy olyan helyet keresett, amely illeszkedik a márka imidzséhez. Így nem véletlenül választották a nagy divatmárkák által kedvelt Arena Plazát, a minőség és stílus elkötelezettjét, amely exkluzív bérlői mixével megfelelő helyszínnek bizonyult a vállalat vezérmárkájának bemutatásához.

DIM üzlet Magyarországon az Arena Plazában


Az üzlet nyitásának célja, hogy megismertesse a teljes kollekciót a vásárlókkal. Így mostantól egy helyen megtalálhatóak az igényes, különleges anyagokból készült DIM női és férfi fehérneműk, harisnyák, hálóruházat és kiegészítők.
A DIM márka immáron 51 éves múltra tekint vissza, így a test és az anyagok szakértőjeként már évtizedek óta folyamatosan fejleszt olyan termékeket, amelyek hangsúlyozzák a test szépségét, és növelik a személyes komfortérzetet. Az első magyarországi DIM fehérnemű bolt magas minőségű, szezonálisan megújuló termékkínálattal, és havonta más-más termékekre vonatkozó akciókkal várja vásárlóit.
(logsped)

További információk:

Arena Plaza   

2009.02 20.