Logisztika
     Spedició, Fuvar.
     eTudakozók
     Térszerkezet
     Kapcsolódók
     Közlekedés
     Információs társ.
     Vállalat
     Minőségbiztosítás
     EU
     EgyébArena Plaza ingyenes parkolóhely

Kapcsolódó oldal:  Több ezer ingyenes parkolóhellyel segíti az Arena Plaza a keleti kereskedelmi folyosó fejlődését

Több ezer ingyenes parkolóhellyel segíti az Arena Plaza a keleti kereskedelmi folyosó fejlődését. Az Erzsébet híd és az Örs vezér tere között húzódó új gazdasági tengely az ingatlanfejlesztők és a főváros főépítészének egybehangzó véleménye szerint ma Budapest egyik legdinamikusabban fejlődő lokális piaca. Nemcsak kereskedelmi fellendülés tapasztalható azonban itt, hanem a közlekedési és forgalmi helyzet gyökeres módosulása is.

Budapesten egyre nehezebb a belvárosban parkolóhelyet találni. Pedig a parkolási díjak követik a globális tendenciát, a gazdasági stagnálás ellenére folyamatosan drágul a városi parkolás - derül ki a Colliers International legfrissebb piackutatási beszámolójából. Sőt a kutatás eredményei szerint, a parkolási díjak tekintetében a régióban Magyarország mondható a legdrágábbnak. Mindez azt mutatja, hogy a nagyon magas árak ellenére sem változik Budapest telítettsége. Megállapítható tehát, hogy a parkolási helyzet megoldatlansága hosszú távú és folyamatos problémát okoz a fővárosnak.Az Arena Plaza megjelenésével Budapest dinamikusan fejlődő keleti kereskedelmi folyosóján egy 2800 férőhelyes teremgarázs is enyhíti a parkolási gondokat. Az új tengely által összefogott kerület-együttes kereskedelmi és tömegközlekedési fejlesztései mellett a bevásárlóközpont kezdeményezésének köszönhetően jelentősen megváltozott a parkolási helyzetkép is.

A hétköznapokon ingyenes parkolási lehetőség igen meghatározóvá vált a térségben, mivel a bevásárlóközpont 2800 férőhelyes parkolóját hétfőtől csütörtökig térítési díj nélkül használhatják az autósok. Mindezzel a főváros ezen kerületeinek P+R parkolási helyei is tekintélyes mértékben gyarapodtak. Ez a férőhelyszám a fővárosi ingyenes P+R parkolóhelyek számát is meghaladja.

További információk:

Arena Plaza   

(Logsped)

2008.08 12.