Logisztika
     Spedició, Fuvarozás
     eTudakozók
     Térszerkezet
     Kapcsolódó területek
     Közlekedés
     Információs társadal.
     Vállalat
     Minőségbiztosítás
     EU
     Egyéb

Aréna Plaza arculatváltás

Kapcsolódó oldal:  Arculatváltás az Aréna Plazánál

Az Aréna Plaza fennállásának egy éves évfordulójára egy teljesen új, markáns arculatot vezet be. Az arculatváltás nem csak külső változás, hanem egy jelentős tartalmi megújulást is tükröz. Az új arculat az Aréna Plaza közvetlenségét és barátságosságát sugallja, de változatlanul izgalmas életstílust és minőséget ígér.

A folyamatos belső fejlődés most külsőleg is formát ölt az Aréna Plazánál. A vizuálisan legszembetűnőbb változást az új logó jelenti: a megszokott feliratot egy teljesen megújult márkajel váltja fel, amely utal az Aréna Plaza legmarkánsabb jegyére, a mozinak helyszínt adó négyzetrácsos kockára az épület nyugati oldalán.

A tervezéskor arra törekedtek, hogy a logóban egy olyan elem jelenjen meg, mely közvetlenül összekapcsolja az épület látványát és a márkaképet. Így az Aréna Plaza egy egyedi arculatot hozott létre, amely elgondolásában és megjelenésében is alapvetően megkülönbözteti versenytársaitól."Aréna Plaza: karácsonyi ajándék Neked!" - Ezzel a szlogennel indítja karácsonyi kampányát a bevásárlóközpont. Ez a jelmondat egyrészt kifejezi, hogy a bevásárló- és szabadidőközpont egy nyugodt, stílusos és kellemes hangulatú hely, ahol a bevásárlás újra egy élvezetes tevékenység lehet, nem pedig a karácsonyi hajsza része. Másrészt pedig utal arra, hogy az Aréna Plazában november 10. és január 10. között a hét minden napján ingyenes a parkolás, ez a bevásárlóközpont karácsonyi ajándéka vásárlói számára. A megújult vizuális és tartalmi elemekkel már a november 6-án induló TV- és rádiókampányban találkozhat a nagyközönség.
(logsped)

További információk:

Arena Plaza   2008.04 28.