Logisztika
     Spedició, Fuvarozás
     eTudakozók
     Térszerkezet
     Kapcsolódó területek
     Közlekedés
     Információs társadal.
     Vállalat
     Minőségbiztosítás
     EU
     Egyéb

Kapcsolódó oldal:  Arculatváltás a TNT-nél

A TNT bemutatta megújult arculatát, amely az emberi kapcsolatok fontosságára és a cég egyedülálló európai közúti hálózatára fókuszál.

Az új szlogen: "The People Network" a vállalatnak az ügyfeleik iránti szoros elkötelezettségét fejezi ki, hiszen a TNT csapatát olyan munkatársak alkotják, akik munkájukkal közvetlenül hozzájárulnak az ügyfelek üzleti sikereihez.A vállalat stratégiája legfőbb erősségeire helyezi a hangsúlyt: a munkatársakra, az ügyfélközpontú szolgáltatásokra és az egyedülálló hálózatra. "Vállalatunk célja, hogy hozzájáruljunk ügyfeleink sikereihez, amelyhez nélkülözhetetlen a személyes, emberi kapcsolat, hogy valóban személyre szabott szolgáltatást tudjunk nyújtani. Ezt fémjelzi új szlogenünk, a "The People Network"" - mondta ifj. Járosi Márton, a TNT Express Hungary Kft. ügyvezető igazgatója.

Az új arculat kialakításában a holland Etcetera/DDB, valamint a Design Bridge vett részt. Az új szlogen mellett frissítették a vállalat logóját, amivel a cég karakteresebb és a mai kor igényeinek jobban megfelelő arculatot kapott.Az új, frissített arculatot nyolc európai országban hirdetési kampány keretében mutatják be, valamint huszonnégy európai országban, többek között Magyarországon is, ingyenes kipróbálási lehetőséget biztosítanak a leendő ügyfeleknek. Az arculatváltáshoz kapcsolódó marketingstratégia központi eleme, hogy a TNT, a kis- és középvállalatok olyan partnere, amely hisz a személyes kapcsolatok fontosságában és nem "vonalkódként" tekint ügyfeleire. A következő hónapokban a TNT ügyfélkörének bővítésére, új kis- és középvállalati ügyfelek megnyerésére és megtartására koncentrál.

A TNT magyar leányvállalata októberben online marketingkampányt indít, amellyel kb. hétezer meglévő és leendő ügyfelet kívánnak elérni. A magyarországi vállalatok számára is elérhető az ingyenes kipróbálási lehetőség, amelynek keretén belül október 9. és december 5. között száz kilogramm alatti küldeményeket küldhetnek díjmentesen az Economy Express szolgáltatással.
(logsped)

2014.10.09.