Logisztika
     Spedició, Fuvar.
     eTudakozók
     Térszerkezet
     Kapcsolódók
     Közlekedés
     Információs társ.
     Vállalat
     Minőségbiztosítás
     EU
     EgyébZala Park bevásárlóközpont

Kapcsolódó oldal:
  


A Zala Park bevásárlóközpont megnyílt Zalaegerszegen

Az egykor több száz embernek munkahelyet adó Zalahús ipartelepének helyén nyílt meg Zalaegerszegen a Zala Park bevásárlóközpont, amely az ingatlanfejlesztő ConvergenCE első vidéki beruházása - közölte a csütörtöki megnyitón Baksa-Soós Attila, a társaság ügyvezető igazgatója.

Az egy év alatt felépített üzletközpontban összesen 25 egységet alakítottak ki. A 17.800 négyzetméteres alapterületű bevásárlóparkban a Decathlon nyitott először üzletet még a múlt év őszén, idén nyár elején pedig az Aldi volt a második egység.Az ünnepélyes megnyitón még hat üzlet kezdte meg az árusítást, néhány további kialakítása is már folyamatban van. A legnagyobb az ASKO bútorüzlete lesz, amely várhatóan októberben nyitja meg kapuit. Területüket illetően az üzlethelyiségek mintegy 20 százaléka vár még bérlőre.

Gyimesi Endre, Zalaegerszeg polgármestere a megnyitón elmondta: reményeik szerint a Zala Park a nyugat-dunántúli régió legnagyobb üzletközpontja lesz, ahol várhatóan 250-300 dolgozót foglalkoztatnak majd. (mfor)

További információk:

Zala Park bevásárlóközpont  

2009.08.28.