Logisztika
     Spedició, Fuvarozás
     eTudakozók
     Térszerkezet
     Kapcsolódó területek
     Közlekedés
     Információs társadal.
     Vállalat
     Minőségbiztosítás
     EU
     Egyéb

Xi4 vonalkód nyomtatók a Zebra Technologies-tól

Kapcsolódó oldal:  Xi4 vonalkód nyomtatók a Zebra Technologies-tól

A Zebra Technologies Corporation (Nasdaq: ZBRA) október 5-én jelentette be az Xi4 asztali nyomtató sorozat bevezetését.

A Zebra Xi4 sorozat kiemelkedő tartósságot, kiváló nyomtatás-minőséget és magas nyomtatási gyorsaságot biztosít, mindez pedig hosszú élettartammal és nagyfokú megbízhatósággal párosul. A Zebra Xi4 sorozatot kifejezetten az intenzív felhasználásra, a komoly terhelést jelentő alkalmazásokhoz tervezték. A Zebra mindezzel a korábbi XiIIIPlus™ asztali nyomtató termékcsaládját fejlesztette tovább.

A teljesítmény és a funkcionalitás harmóniáját megvalósító Xi4 sorozatú nyomtatókat nagy mennyiségben történő nyomtatásra optimalizálták, és ezzel a működésbeli termelékenység növekedését segíti elő. A sorozat tagjai elegendő memóriával és feldolgozási teljesítménnyel rendelkeznek ahhoz, hogy gyorsabb nyomtatási sebességet, még magasabb nyomtatás-minőséget és a kiemelkedő nyomtatási teljesítményt biztosító, még gyorsabb 10/100 Ethernet adatátvitelt tudják használni. Fejlett korai figyelmeztető rendszerei csökkentik az állásidőt, ugyanakkor támogatják a hálózati irányítási és ERP rendszerekkel történő integrációt.

Az Xi sorozatban megjelenő újdonságok többek között a következők:

- A testre szabható és könnyen olvasható LCD leegyszerűsíti a beállítást és a működést
- A gyorsabb nyomtatási sebesség javítja a kötegelt feldolgozást, valamint a "nyomtat és alkalmaz" termelékenységet
- A gyorsabb Ethernet kapcsolat nő a működési sebesség
- A továbbfejlesztett "nyomtatófej elem ki" felismerő képesség gyorsabb probléma-értesítést tesz lehetővé - A papír érzékelő egyszerűbb beállítása révén megszűnik a találgatások szerepe
- A papír és szalagfogyás érzékelésének továbbfejlesztése révén nő a rendelkezésre állás idő

"A Zebra termékportfóliójának fő erősségét képviselő Xi sorozatú nyomtatók híresek megbízhatóságukról, amellyel még a legnagyobb kihívásokat támasztó környezetben is jól állnak helyt." -nyilatkozta Richard Hughes-Rowlands, a Zebra Technologies EMEA régióért felelős Termék Marketing Menedzsere. "Mivel a Zebra saját üzleti tevékenységének középpontjában a gyártás áll, a társaság számára létfontosságú volt új nyomtatási sebesség-szinteket és teljesítményt bemutatni a piacon, melyek révén még nagyobb termelékenység érhető el ebben a szektorban."

Az Xi4 sorozat további jellemzői között érdemes említeni azt, hogy számos nyelvet köztük például a lengyelt és az oroszt is támogatja, továbbá hogy sokrétű összekapcsolási lehetőséget, illetve a ZebraLink megoldások révén egyidejű párhuzamos /Ethernet kapcsolódási képességet illetve távnyomtatási lehetőséget biztosít.

A világszerte egyidőben piacra dobott Zebra Xi4 nyomtató elsődlegesen a Zebra kiterjedt partnerhálózatán keresztül kerül forgalmazásra. További információért kérjük látogasson el honlapunkra: www.emea.zebra.com/en/xi (logsped)

További információk:2009.10.07.