Logisztika
     Spedició, Fuvarozás
     eTudakozók
     Térszerkezet
     Kapcsolódó területek
     Közlekedés
     Információs társadal.
     Vállalat
     Minőségbiztosítás
     EU
     EgyébA Wizz Air új járatot indít Budapestről Donyeckbe

Kapcsolódó oldal:  A Wizz Air új járatot indít Budapestről Donyeckbe

A légitársaság közleménye szerint az új járattal közvetlenül elérhető Kelet-Ukrajna és az ország egyik legnagyobb városa, amely egyben üzleti és ipari központ is. (MTI)

Ez a Wizz Air második ukrajnai járata, a cég Kijevbe is közlekedtet járatokat. A várakozások szerint az új útvonal hozzájárulhat a magyar turizmus bővüléséhez is. Az új járattal a Wizz Air Magyarországról 37 útvonalat kínál 2014-ben.

"Donyeck Ukrajna ötödik legnagyobb városa és Kelet-Ukrajna fontos ipari központja. Arra számítunk, hogy a magyar üzleti és szabadidős utazók vonzónak találják majd, hogy felfedezzék a Wizz Air újabb keleti útvonalát, miközben az ukrán utasok számára megfizethető áron tesszük elérhetővé Magyarországot" - mondta Daniel de Carvalho, a Wizz Air szóvivője a közlemény szerint.

A Wizz Air Közép- és Kelet-Európa legnagyobb diszkont légitársasága, 45 darab A320 Airbus-ból álló flottát üzemeltet 19 állomásról, több mint 295 útvonalon, 95 desztinációval, 35 országba. A Wizz Air 1700 szakembert foglalkoztat, 2012-ben több mint 12 millió utas választotta a légitársaságot. (logsped)

2013.12.31.