Logisztika
     Spedició, Fuvarozás
     eTudakozók
     Térszerkezet
     Kapcsolódó területek
     Közlekedés
     Információs társadal.
     Vállalat
     Minőségbiztosítás
     EU
     Egyéb

A Waberer's a Transport Logistic 2011 kiállításon

Kapcsolódó oldal:  A Waberer's a Transport Logistic 2011 kiállításon

A világ egyik legjelentősebb fuvarozási és logisztikai kiállítását május 10–13-án tartották a müncheni vásárvárosban, ahol a Waberer's is résztvett.

A Transport Logistic kiemelten fontos bemutatkozási lehetőséget jelent a gyártó- és fejlesztőcégek, vasúti, hajózási és légitársaságok, speditőrök és természetesen a közúti fuvarozó vállalatok számára. A legutóbbi, 2009-es eseményre 1764 kiállító és közel ötvenezer látogató érkezett, összesen 113 országból.

Nem lehetett kétséges, hogy a Waberer's Csoport idén is – immár negyedik alkalommal – megjelenik a Messe Münchenen. A stáb a hagyományoknak megfelelően a tartalom mellett látványra is nagy hangsúlyt helyezett: a vitorlával és egyéb hajókellékekkel ellátott félpótkocsis kamion messziről kitűnt az egyenbódék sorából.

A stand megjelenése szorosan kapcsolódott az idei jelmondatukhoz: „Navigare necesse est”, azaz hajózni szükséges, amely a közúti áruszállítás nélkülözhetetlenségére, egyúttal a környezetvédelem fontosságára utalt.

Waberer's a Transport Logistic 2011 kiállításon

Kép: Waberer's


Számos cég képviselőit a látványos díszletek csábították a Waberer's munkatársaihoz, de olyan nemzetközi nagyvállalat is van, amely kifejezetten a magyar társaság miatt jelent meg a Transport Logisticon.

A helyszínen dolgozó Waberer’s-csapat már a második nap végén eredményesnek értékelte a müncheni részvételt. (logsped)

2011.05.14.