Logisztika
     Spedició, Fuvarozás
     eTudakozók
     Térszerkezet
     Kapcsolódó területek
     Közlekedés
     Információs társadal.
     Vállalat
     Minőségbiztosítás
     EU
     Egyéb

Waberer's és a Michelin meghosszabbította az együttműködési szerződését

Kapcsolódó oldal:  Waberer's és a Michelin meghosszabbította az együttműködési szerződését

A Michelin Hungária Kft. négy évre szóló partneri együttműködési szerződést írt alá a Waberer’s Csoporttal. A két cég között 2006 óta meglévő partnerség 2009-től tovább folytatódik négy éven keresztül Magyarországon és Romániában.

Waberer's kamion


A Michelin Hungária Kft. komplex abroncsgazdálkodási szolgáltatást nyújt a Waberer's Csoportnak, amely magába foglalja a kimagaslóan hosszú élettartamú, üzemanyag-megtakarítást biztosító termékek beszállítását, valamint az üzemeltetéshez kapcsolódó kiváló minőségű szolgáltatásokat, a teljes körű gumiabroncs-gazdálkodási feladatokat.

A Michelin szakmai tapasztalata lehetővé teszi, hogy a közép-európai térség vezető logisztikai szolgáltatója, a Waberer’s Csoport még inkább ügyfeleire koncentráljon és folyamatosan kitűnő minőségű szolgáltatást nyújtson számukra.

A megfelelő gumiabroncsok kiválasztása, szakszerű szerelése, az abroncsok rendszeres ellenőrzése, az utánvágás, az újrafutózás és a karbantartás révén a Michelin flottaprogramja, a Michelin Fleet Solutions, optimális futásteljesítményt és hatékonyabb üzemanyag-fogyasztást képes nyújtani a nagy flották számára, amelyek így optimalizálják erőforrásaikat és növelni tudják járműveik mobilitását, munkatársaik biztonságát.

A Michelin, ezzel a piacon egyedülállóan magas szintű szolgáltatás csomaggal, az áruk minőségi mobilitását szolgálja, elősegítve a közúti szállítmányozási szektor versenyképességét (Michelin)

További információk:

www.michelin.hu  

2009.07.27.