Logisztika
     Spedició, Fuvarozás
     eTudakozók
     Térszerkezet
     Kapcsolódó területek
     Közlekedés
     Információs társadal.
     Vállalat
     Minőségbiztosítás
     EU
     Egyéb

A Waberer's és a DeltaSpedn elnyerte a Business Superbrands címet

Kapcsolódó oldal:
  


A Waberer's és a DeltaSpedn elnyerte a Business Superbrands címet

A Superbrands Szervezet magyarországi tagjának döntése nyomán ez évben a Waberer's International Zrt. és a DeltaSped Kft. elnyerte a Business Superbrands címet.

A Nemzetközi Superbrands Szervezet definíciója szerint: 'Superbrand az a márka, amely a saját területén kitűnő hírnevet szerzett. A márkához kapcsolt értékek olyan érzelmi és/vagy kézzelfogható előnyöket nyújtanak, melyeket a fogyasztók elvárnak és elismernek.' A Superbrands Szervezet egyik legfőbb törekvése, hogy a legerősebb márkák meghatározásával, történetük, sikereik széles körben történő bemutatásával a márkaépítés jelentőségére irányítsa a figyelmet. A program nagy hangsúlyt fektetet arra, hogy megismertesse a legkiválóbb márkákat a szélesebb közönséggel.

Wáberer György, a Waberer's International Zrt. elnök-vezérigazgatója kifejtette, hogy számára a legnagyobb örömet az jelenti, hogy a Waberer's viszonylag rövid idő alatt olyan márkanév lett az üzleti életben, illetve a nemzetközi fuvarozás területén, amelyet ma már minden - szakmában - érintett ismer és elismer. A kitüntető cím mögött olyan értékek állnak, mint a megbízhatóság, a pontosság és a tisztességes piaci magatartás. Az pedig külön öröm hogy mindennek már olyan komoly híre van, amelyet egy arra illetékes szervezet elismer. És persze nem mellékes az sem, hogy a cégcsoport egyik leányvállalata, a DeltaSped Kft. önállóan is kiérdemelte a Business Superbrands címet.

Kiss Gábor, a DeltaSped Kft. ügyvezető igazgatója szerint sokat dolgoztak azért, hogy a cég neve napjainkban már úgy fonódik össze a megbízhatósággal, a teljes körű szállítmányozási tevékenységgel és a különleges szállítmányok célba juttatásával, hogy az a partnerek elismerését is minden megbízás után kiváltja. A kitüntető címet örömmel vették, amely egyben kötelezi is a céget arra, hogy feladataikat a jövőben is eddigi értékeik megtartása mellett végezzék. (Michelin)

További információk:

www.waberers.hu  
www.deltasped.hu 

2009.07.27.