Logisztika
     Spedició, Fuvarozás
     eTudakozók
     Térszerkezet
     Kapcsolódó területek
     Közlekedés
     Információs társadal.
     Vállalat
     Minőségbiztosítás
     EU
     EgyébA Waberer’s 600 új DAF vontató beszerzéséről döntött

Kapcsolódó oldal:  A Waberer’s 600 új DAF vontató beszerzéséről döntött

600 új DAF vontatóval frissíti flottáját a Waberer’s International Zrt.

Az első 250 járművet Eindhovenben, a DAF európai központjában Ron Bonsen, a DAF igazgatóságának kereskedelemért felelős tagja adta át Wáberer György elnök-vezérigazgatónak.A 2000-ik DAF nyergesvontató

A Waberer’s több mint 3000 járműből álló flottájának több mint 30 százaléka DAF gyártmány. „A járművek megbízhatósága, magas minősége, alacsony karbantartási költségei miatt döntöttünk a DAF mellett” – mondta Wáberer György hozzátéve, hogy „a mostani beszerzéssel együtt üzleti kapcsolatunk kezdete óta a 2000-ik vontatót szállítja flottánknak a DAF”. A Waberer’s a kiválasztásnál figyelembe vette a kényelmes vezetőfülkéket is, amelyeknek fontos szerepet játszanak a nagy távolságokra történő fuvarozásban.

Kétszámjegyű növekedés

A megrendelt 450 nagyteljesítményű XF jelzésű és a 150 közepes hatótávolságú fuvarozásra optimalizált CF típusú DAF vontató mintegy harmada a legújabb Euro 6-os modell. Ez utóbbiakat a jövő év első felében szállítja a gyár. Valamennyi nyergesvontatót környezetkímélő Euro 5 EEV, illetve Euro 6 besorolású erőforrások mozgatják. Fel vannak szerelve a legmodernebb kényelmi és biztonsági rendszerekkel, köztük a sávelhagyásra figyelmeztető megoldással.„Nemzetközi piacokon elért sikereinket annak köszönhetjük, hogy megrendelőinknek a legnagyobb megbízhatóságot a legkedvezőbb díjak mellett biztosítjuk – folytatta Wáberer György. „A társaság fejlődésének legfőbb motorja a működés hatékonyságának további javítása, amelyet a fiatal, átlagosan 2 éves fuvareszköz állomány gazdaságos üzemelése támogat. Ez pedig sok egyéb intézkedés mellett elengedhetetlen ahhoz, hogy a Waberer’s a megrendelők logisztikai költségeit a versenytársakhoz képest nagyobb arányban csökkentse a nemzetközi fuvarpiacon. 2014-ben értékesítési árbevételünk kétszámjegyű növekedésére számítunk” – mondotta végezetül az elnök-vezérigazgató.

„A DAF teljesítményének elismerése, hogy Európa egyik vezető és egyik legprofesszionálisabb közúti fuvarozó vállalata a mi járműveinket választotta” – mondta a 250 vontató hivatalos átadása alkalmából Ron Bonsen, aki a döntést a két cég sikeres és hosszú távú kapcsolatának alátámasztásaként is értékelte. „Büszkék vagyunk arra, hogy a működésének hatékonyságát folyamatosan javító Waberer’s vállalat legnagyobb vontató beszállítója lehetünk” – mondotta végezetül a DAF igazgatóságának tagja. (logsped)

2013.12.04.