Logisztika
     Spedició, Fuvar.
     eTudakozók
     Térszerkezet
     Kapcsolódók
     Közlekedés
     Információs társ.
     Vállalat
     Minőségbiztosítás
     EU
     Egyéb

Logisztikai park a Gyáli úton

Kapcsolódó oldal:  Városi logisztikai park épül a Gyáli úton

CityLogistics Kft. tulajdonába került a Gyáli út-Kiskalmár utca találkozásában található volt Polaris raktárbázis, valamint a közvetlen szomszédságában található HungaroTabak/TWI raktár és irodaház. A most felvásárolt és konszolidált 4700 négyzetméternyi raktár és 2 ezer négyzetméternyi iroda mellett az ingatlan csoport további 9800 négyzetméternyi terület fejlesztését tervezi. A vételárat a felek nem hozták nyilvánosságra.

A terület olyan nagykereskedelmi, logisztikai és könnyűipari cégeknek biztosít otthont, melyeknek fontos a belváros, a repülőtér és az autópályák közelsége. Terveik között egy olyan trade center kialakítása szerepel, amelyben több 200 és 500 négyzetméter közötti iroda-bemutatóterem-raktár egység mellett 3 darab 1500-2000 négyzetméter körüli csarnok is helyet kap majd.

A városi logisztika világszerte a logisztikai szegmens egyik legdinamikusabban fejlődő ágazata. Az ilyen fejlesztések igen sikeresek mind a világon, mind Budapesten. A tervek szerint a CityLogistics 2009 második és harmadik negyedévében kezdi meg a Gyáli Út Trade Center projekt megvalósítását, de a vállalat továbbra is aktívan keres további akvizíciós célpontokat a környéken. (ingatlanmagazin)
(logsped)

További információk:2008.07.03.