Logisztika
     Spedició, Fuvarozás
     eTudakozók
     Térszerkezet
     Kapcsolódó területek
     Közlekedés
     Információs társadal.
     Vállalat
     Minőségbiztosítás
     EU
     Egyéb

ÚSZT, Új Széchenyi Terv: pályázati információk

Kapcsolódó oldal:  Fontos  ÚSZT, Új Széchenyi Terv: pályázati információk

Az Új Széchenyi Terv (ÚSZT) megújult honlapja könnyen hozzáférhető tájékoztatást ad a programról és az egységes fejlesztéspolitikai rendszerről.

A kis- és közepes vállalkozások hiteles forrásból és egy helyen böngészhetnek a nekik kínált lehetőségek között. Az áttekinthető szerkezetű honlapon minden érdeklődő gyorsan megtalálja a számára megfelelő kiírásokat.

A célirányos tájékozódásban segít a honlap Pályázati kereső menüpontja. A térképes keresőben Magyarország régiói és több más szempont szerint szűkítve is kigyűjthetők a pályázatok. Az oldalon elérhető a pályázáshoz szükséges minden információ, letölthetőek a dokumentumok (pályázati felhívás, útmutató, adatlap).

A honlapon megtalálható a Pályázati kézikönyv és az Új Széchenyi Terv hét programja. A sajtónak szánt tartalmak - friss hírek, sajtóközlemények - hamarosan médiatárral (videó- és képgyűjtemény) egészülnek ki.

A Partnerség menüpont alatt található interaktív fórumon a pályázók gyors regisztrációt követően oszthatják meg egymással is véleményüket és javaslataikat az Új Széchenyi Tervről és pályázatairól. (ÚSZT)

További információk:2011.01.20.