Logisztika
     Spedició, Fuvarozás
     eTudakozók
     Térszerkezet
     Kapcsolódó területek
     Közlekedés
     Információs társadal.
     Vállalat
     Minőségbiztosítás
     EU
     EgyébUnilever

Kapcsolódó oldal:  


A logisztikai beruházás eredményeként 2014 végéig a vállalat teherautói által Európában megtett út nagyjából 200 millió kilométerrel rövidül évente, ami Magyarország esetében összességében 7,4 millióval kevesebb futott kilométert jelent.   
(logsped)
2012.10.12.
ProLogistól bérel raktárt az Unilever

Az Unilever bővíti kelet-közép-európai regionális tevékenységét, ehhez 27 500 négyzetméter raktárterületet bérel Magyarországon a ProLogistól.A disztribúciós-terület birtoklásával, fejlesztésével és menedzselésével foglalkozó ProLogis kedden közölte: a bérelt raktár a Budapesttől tizenkét kilométerre fekvő, 132 ezer négyzetméteres, vasúti kapcsolattal is rendelkező ProLogis Harbor Park nemrég elkészült épületében található.

Az új épületből magyarországi, szlovéniai és horvátországi kiskereskedelmi ügyfélhálózatát fogja kiszolgálni az Unilever, áll a társaság közleményében.

A közlemény szerint az élelmiszeripari és személyi higiéniai termékeket gyártó Unilever több kontinensen is a ProLogis ügyfele, a vállalat összesen több mint 510 ezer négyzetmétert bérel Észak-Amerikában, Európában és Ázsiában a ProLogistól.

A ProLogis jelenleg öt, összesen több mint 301 ezer négyzetméter területet felölelő park tulajdonosa a budapesti régióban, amelyet a szlovák és osztrák határhoz közeli, már jelenleg is több mint 22 900 négyzetméter területet kínáló ProLogis Park Hegyeshalom egészít ki. A ProLogis Harbor Park tizenegy disztribúciós létesítményből áll, az M6-os autópálya mellett helyezkedik el. (mfor)

További információk:2008.02.20.