Logisztika
     Spedició, Fuvarozás
     eTudakozók
     Térszerkezet
     Kapcsolódó területek
     Közlekedés
     Információs társadal.
     Vállalat
     Minőségbiztosítás
     EU
     EgyébÚjabb SPAR franchise egység Móron

Kapcsolódó oldal:  Újabb SPAR franchise egység Móron

A SPAR és Wittner Márton móri magán-kereskedő megállapodása alapján 2012. november 15-én újabb SPAR franchise egység nyílt Móron SPAR express néven.

A SPAR Magyarország Kereskedelmi Kft. és Wittner Márton móri kiskereskedő közötti megállapodás értelmében a vállalkozó mintegy 100 m2 eladóterű üzlethelyiségében 2012. november 15-én SPAR express néven működő bolt nyitott. A 2012. szeptember 20-án SPAR Partner néven megnyílt franchise egységet követően ez a SPAR második ilyen konstrukcióban működő üzlete.

SPAR express Mór


Nevéből adódóan, a kis eladóterű önkiszolgáló SPAR express üzlet a napi, gyors bevásárlásokat segíti. Választékában megtalálhatók a környező lakosság mindennapi szükségletei szempontjából legfontosabb, alapvető élelmiszerféleségek, melyek között a partner-megállapodás értelmében elérhetők a SPAR márkatermékei is. Ki kell emelni a választék kis alapterülethez viszonyított gazdagságát és a frissáruk - különösen a zöldség-gyümölcs termékek - jelentős arányát.

A kölcsönös előnyökön alapuló együttműködés révén, újabb helyen váltak elérhetővé a fogyasztók számára a SPAR vásárlók által ismert és kedvelt szolgáltatásai. Ugyanakkor mindazon előnyök, melyekkel a családi vállalkozásként üzemeltetett egység rendelkezik (kiszolgálási színvonal, vevőismeret, a vásárlókkal való személyes kapcsolat) hosszabb távon beépülnek a SPAR üzleti kultúrájába is, tovább emelve annak színvonalát. (logsped)

2012.11.17.