Logisztika
     Spedició, Fuvar.
     eTudakozók
     Térszerkezet
     Kapcsolódók
     Közlekedés
     Információs társ.
     Vállalat
     Minőségbiztosítás
     EU
     Egyéb

Kapcsolódó oldal:  Új logisztikai központot nyitott a Phoenix Contact

Az elmúlt évek jelentős bővülése miatt új logisztikai központot nyitott Budaörsön a Phoenix Contact magyarországi képviselete. A közel 1 millió eurós beruházás eredményeként az ipari elektrotechnikai és automatizálási termékek 70 százalékát 24 órán belül képes szállítani a vállalat.

Az elmúlt évek jelentős bővülésének köszönhetően kinőtte korábbi raktárát a Phoenix Contact Magyarország, ezért úgy döntöttek, hogy új logisztikai központot hoznak létre. A Budaörsön, saját tervek alapján megvalósított 1 millió eurós beruházás keretében nemcsak az alapterület négyszereződött, de a raktárautomatizálási rendszer és egyéb ergonómiai fejlesztések révén a kiszolgálás színvonala is új szintre lépett.

"Raktárunkba minden hétköznap érkeznek termékek a Németországban található blombergi központból. Az új helyszínen több mint 1300 terméket tartunk készleten, amit a jövőben tovább bővítünk a legújabb technológiákkal felvértezett megoldásainkkal. Ez utóbbiak közé tartoznak például a direkt rugós sorkapcsok, a mobiltelefonról felügyelhető intelligens Quint tápegységek vagy éppen az extra vékony Termitrab túlfeszültség-levezetők" - mondta Pálos Gábor, a Phoenix Contact magyarországi képviseletének vezetője.Automatikus árutovábbítás, gyorsabb kiszolgálás

Az új logisztikai központ gyorsabb áruátvételt és -feladást tesz lehetővé, a vállalat a megrendelt termékek 70 százalékát képes 24 órán belül partnereinek kiszállítani. A rendelések összekészítését automatikus árutovábbító rendszer segíti. A raktáron belül kialakított VAC (Value Added Center) révén pedig a vevők egyedi igényei szerinti csomagokat - így pl. összeszerelt sorkapocs sorokat, előre megírt jelölőanyagokat - állít össze a Phoenix Contact.

"Az új központ még inkább alkalmazkodik a magyarországi ipari létesítmények, gyártó cégek igényeihez, hiszen a nagy árukészlet és a gyors, testreszabott kiszolgálás révén képesek vagyunk minimalizálni partnereinknél a rendszerkieséssel járó időt" - tette hozzá Pálos Gábor.

A Phoenix Contact az új logisztikai központot - melynek kialakítása tavaly ősszel kezdődött meg - félnapos élményprogram keretében június végén, kiemelt partnerei társaságában avatta fel.

Phoenix Contact Kft.
2040 Budaörs, Gyár utca 2.
Telefon: 06 23 501-160
Telefax: 06 23 418-438
E-Mail: phoenixhu@phoenixcontact.com
(logsped)

További információk:


2017.07.20.