Logisztika
     Spedició, Fuvarozás
     eTudakozók
     Térszerkezet
     Kapcsolódó területek
     Közlekedés
     Információs társadal.
     Vállalat
     Minőségbiztosítás
     EU
     Egyéb

Tesco Extra Szegeden

Kapcsolódó oldal:  Tesco Extra Szegeden

2011 július 15-én, reggel 6 órakor megnyílt a Tesco Extra áruházzá alakul a szegedi, Rókusi körúton lévő hipermarket.

Az ország egyik legmodernebb áruháza, a Rókusi körúti Tesco Extra több mint 5000 új terméket kínál vásárlóinak, és eladóterébe új szolgáltatási egységeket is bevezet. Az elmúlt hónapok átalakítása során többek között megújult a hipermarket péksége, csemege-, sajt és húspultja, borválasztéka, műszaki és ruházati osztálya. De a "bolt az áruházban" koncepció keretében az eladótérben külön Tesco Optika és Tesco Telefon szaküzlet, illetve egy új Tesco kávézó is várja a vásárlókat péntektől.

A Tesco kiemelt figyelmet fordít környezete megóvására, ezért a Tesco Extra áruházában a korszerűsített üvegvisszaváltón kívül létrehozta az Újrahasznosító pont és visszaváltó centrumát, melynek köszönhetően egy helyen válthatóak vissza az elektromos/elektronikai-, a fólia-, a papír-, az üveg-, a vállfa- és a kupakhulladékok is.

A Tesco Extra újdonságai:

A Tesco Extrák híresek arról, hogy a vásárlókat széles áruválaszték, kényelmesebb környezet, a már megszokott, alacsony árak és a közkedvelt termékek várják.

A Rókusi körúti új, exkluzív pékség például több mint 30 termékkel bővíti választékát, sőt igénybe vehető majd egy önkiszolgáló kenyérszeletelő is. A Tesco Extra ruházati osztálya is átalakításra került. A megnövelt alapterületen még szélesebb ruházati kínálat található, mely már most felsorakoztatja a legújabb kollekciókat.

A Tesco Extra áruház elektronikai osztályán felkészült munkatársak állnak a vásárlók rendelkezésére, akik előzetesen különböző szakmai tréningeken vettek részt, hogy megfelelő szaktudással segíteni tudjanak az érdeklődőknek eligazodni az extra műszaki cikkek között. Az Extra áruház elektronikai osztálya vadonatúj választékkal és látványos kihelyezéssel várja a vevőket.

Újdonság az áruházban felállított TV fal, mely segítségével a TV-k működése már a helyszínen kipróbálható. (logsped)

További információk:

Tesco  
Tesco Áruházak  
Tesco Áruházi állásajánlatok  

2011.07.18.