Logisztika
     Spedició, Fuvarozás
     eTudakozók
     Térszerkezet
     Kapcsolódó területek
     Közlekedés
     Információs társadal.
     Vállalat
     Minőségbiztosítás
     EU
     Egyéb

Tesco Tökölön

Kapcsolódó oldal:  A tököli Tesco megnyílt

Elkészült a legújabb Tesco áruház a Pest megyei Tökölön. Az ötezer négyzetméteres komplexum az Airport Center bevásárló központban működik, a repülőtér szomszédságában.

Az áruház 160 környékbeli lakosnak teremtett új munkahelyet. A beruházás a környezetvédelem szempontjai alapján valósult meg, így energiatakarékos égőkkel, környezetbarát fűtési rendszerrel szerelték fel.

A csütörtöki nyitás alkalmából Hackl Mónika sajtóreferens elmondta, hogy az új egység szám szerint a 92. magyarországi hipermarket, és a mostani a negyedik, amelyik a Csepel-szigeten kapcsolódik be a kereskedelembe. A beruházás részeként 450 autónak helyet adó parkolót is átadtak.

A tököli Tescóban hozzávetően 60 ezer féle termék közül választhatnak a vásárlók, élelmiszerek, műszaki cikkek, ruházati termékek szerepelnek a kínálatban. Az élelmiszerek több mint 70 százaléka hazai áru, ezt akár növelni is lehetne, ám most például - a sajtóreferens szerint az export miatt kedvező forintárfolyamra tekintettel - húsáruból a termelők inkább külföldre szállítanak. (hír6)

További információk:

Tesco  

Tesco Áruházak  

Tesco Áruházi állásajánlatok  


(logsped)

2009.04.03.