Logisztika
     Spedició, Fuvarozás
     eTudakozók
     Térszerkezet
     Kapcsolódó területek
     Közlekedés
     Információs társadal.
     Vállalat
     Minőségbiztosítás
     EU
     Egyéb

TC eBid® tenderkiírási platform

Kapcsolódó oldal:  A "TC eBid®" tenderkiírási platformját a TimoCom elindítja - igazi szerencse az európai szállítási és logisztikai szakma számára!

A nemzetközi szinten működő TimoCom bővítette termékportfolióját: az európai fuvarbörze-üzemeltető TC eBid© nevű tenderkiírási platformjával 2009 októbere óta jelen van a hosszú távú fuvarozási szerződések piacán. Ebből a szállítási és logisztikai lánc összes szereplője profitál, de mindenekelőtt azok a vállalatok, amelyek már most is ügyfelei a TimoCom fuvarbörzéjének: ők ugyanis ingyen elhelyezhetik árajánlataikat az új tenderkiírási platformon!

TimoCom: előtérben a lényeg és bátorsággal a sikerért! A TimoCom néhány év alatt a szállítási szakma megkerülhetetlen partnerévé vált. A vállalat mindig is arra koncentrált, hogy hidat építsen az üzleti siker és az ügyfélhez való közelség között. A megfelelő ügyfél-elégedettség elérésében fontos tényezők a rugalmasság, a siker akarása és a lojalitás, mondja Jens Thiermann, a TimoCom ügyvezetője. Egykori speditőrként ő is jól tudja, hogyan működik a szakma, és ezt a tudást beépíti a termékfejlesztésbe: "Állandóan és következetesen a javításon dolgozunk, és ehhez rendszeres visszajelzést kérünk ügyfeleinktől. Így célzottan tudunk igazodni igényeikhez és az optimalizálásra vonatkozó kifejezett kéréseiket beépítjük megoldási elképzeléseinkbe." Az eredmény magáért beszél: Európában 75 000 felhasználó számít a TimoCom-mal való partneri együttműködésre - ez a közös siker motorja!

A TimoCom e haszon növelésére új lehetőségeket akar teremteni, ezért most újabb terméket ajánl: a TC eBid©-et, egy európai szintű tenderkiírási platformot, az azonnali fuvarmegbízások piaci platformjának, a TC Truck&Cargo©-nak a logisztikai következményét. Ezzel a termékkel a teljes és részleges rakományokra szóló hosszú távú logisztikai szerződések terén jóval egyszerűbbé és gazdaságosabbá válik a vállalatok és a szolgáltatók közötti üzlet. A TC Truck&Cargo© már meglévő ügyfelei számára ez a következő előnyökkel jár: részt vehetnek a szerződéses logisztikában és ingyen megtehetik árajánlataikat a TC eBid©-ben! A TC eBid© felhasználói ezen kívül profiljuk kitöltésével bekerülnek a fuvarjegyzékbe, a TC Profile©-ba, ahol közvetlenül megtalálhatók és a tenderkiírásokra meghívhatók. Olyan lehetőségekről van tehát szó, amelyekkel a TimoCom által bevizsgált partnerektől vonzó megrendelésekhez lehet jutni, tartós üzleti kapcsolatokat lehet kiépíteni és még több üresjáratot el lehet kerülni!


A képekre kattintva, az nagy méretben jelenik meg!


A TC eBid© ügyfelei pedig hosszú távú vagy egy-egy projektre szóló szállítási árajánlatot tehetnek a nagyszámú európai TC Truck&Cargo©-szolgáltatónak. Ezen kívül ingyenes hozzáférést kapnak európai fuvarjegyzékünkhöz, a TC Profil©-hoz, valamint a TC eMap©kalkulációs modulhoz.

A TC eBid© fogadtatása alapvetően pozitív volt. Az új termék is felhasználóbarát és 24 nyelven elérhető. Jens Thiermann: "Örömünkre szolgál, hogy a TC eBid©-del új üzleti területet nyithatunk meg meglévő ügyfeleink előtt. Biztosak vagyunk benne, hogy aki rendesen kiaknázza a két termékben rejlő lehetőségeket, még nagyobb lendületet adhat vállalkozásának. És itt nemcsak magára a nyereségre gondolok, hanem arra is, hogy a szolgáltatás, a nemzetközi kapcsolatok és az optimális, komoly üzleti partnerekkel való európai együttműködés lehetősége mind-mind olyan előny, amely lehetővé teszi a túlélést ebben a kemény szakmában." (logsped)

További információk:2009.11.25.