Logisztika
     Spedició, Fuvar.
     eTudakozók
     Térszerkezet
     Kapcsolódók
     Közlekedés
     Információs társ.
     Vállalat
     Minőségbiztosítás
     EU
     EgyébSzigetszentmiklósi és budaörsi ipari parkok bérbeadására

Kapcsolódó oldal:
  


A Cushman & Wakefield kapta a megbízást a szigetszentmiklósi és budaörsi ipari parkok bérbeadására.

A Cushman & Wakefield kizárólagos megbízást kapott a VALAD Property Group kezelésében lévő közel 20,000 m2 összterületű szigetszentmiklósi és budaörsi ipari parkok bérbeadására.

A kiváló adottságokkal rendelkező VALAD ipari parkok versenyelőnye a sokbérlős bérlői összetétel, illetve a kisméretű raktárterületek kialakítása mellett a raktározási, logisztikai és könnyűipari tevékenységek végzéséhez szükséges professzionális szolgáltatások biztosításában rejlik. A kiváló adottságú szigetszentmiklósi és budaörsi ipari ingatlan elsősorban a kis- és középvállalkozásokat célozza meg.

Trexler Ferenc, a VALAD magyarországi ingatlanportfolió menedzsere elmondta: "Több nemzetközi ingatlantanácsadóval tárgyaltunk az ipari ingatlanok kizárólagos bérbeadási megbízásáról és ezt követően írtuk ki a meghívásos tendert, amelyen a Cushman & Wakefield ajánlata bizonyult a legjobbnak. A nyertes ajánlatban a szolgáltatások színvonala, árazása és a bérbeadási stratégia meghatározása volt a legfontosabb döntési kritérium. A tenderkiírást megelőzően is dolgoztunk már többször a Cushman & Wakefield ipari csapatával, amely együttműködés kiemelkedő eredménye a Fonyódi Ásványvíz sikeres bérleti tranzakciója volt a budaörsi területünkre."

Tarró Emilia, a Cushman & Wakefield ipari ingatlantanácsadója hozzáfűzte: „Nagyon örülünk, hogy megnyertük a két VALAD park bérbeadási megbízását. A piaci viszonyok dinamikus változásának köszönhetően egyre nagyobb igény mutatkozik a bérlők részéről akár a szezonális igényeknek megfelelően akár a területbeosztás tekintetében rugalmasan alakítható ipari ingatlanok iránt, amelyben a VALAD ipari ingatlanok az élen járnak."

Szigetszentmiklós Delta Park M0


Szigetszentmiklóson a Leshegyi Ipari Parkban található 9,200 m2-es Delta Park M0-ban 6,800 m2 raktár-terület és ehhez kapcsolódó irodaterület várja a bérlőket. A 2004-ben átadott, modern 8,5 méter belmagasságú ipari csarnok bérleti díja 4,00 euró/m2/hó-tól indul, míg irodaterület 8,5 euró/m2/hó összegért bérelhető. Az ipari parkban már 350 m2-től bérelhető raktárterület.

A raktárterület közvetlenül az M0 körgyűrű mellett található, így kitűnően megközelíthető mind az M1, M7 mind az M5 autópályáról és Budapest is viszonylag könnyen elérhető.

Budaörs Business Park


Budaörs kereskedelmi övezetében, a TESCO és a KIKA áruház mögött közvetlenül elhelyezkedő 12,000 m2 összterületű Budaörs Business Park felújított létesítményei közé raktárak, irodák, kereskedelmi és gyártó funkcióra egyaránt alkalmas területek tartoznak. Az ipari park összesen 10,900 m2 raktár területet és 870 m2 irodaterületet foglal magába. A parkban jelenleg mintegy 4,200 m2 raktárterület bérelhető a 2008-ban felújított 6,400 m2-es főépületből, és összesen 3,000 m2 az egyéb régi épületekből.

A legkisebb bérelhető terület jelenleg 200 m2. A bérleti díj a raktárterület esetében 2 - 5 euro/m2/hó között változik, míg az irodaterület 5,5 euro/m2/hó összegért bérelhető.

Az üzleti park kitűnő elhelyezkedését az M1 és M7 autópályák közelsége, és a remek tömegközlekedés biztosítja. A budaörsi park bérlői közé tartozik többek között a Fonyódi Ásványvíz és a Sandstone.
(logsped)

További információk:

Fonyódi Ásványvíz Kft.
Postacím: H-8640 Fonyód, Pf. 94
Tel.: 06 85 361 266
Fax: 06 85 361 607

Cushman & Wakefield
Tomor Enikő, marketing és PR menedzser
Mobil: 06 30 5091 157
E-mail: eniko.tomor@eur.cushwake.com


2009.03.25