Logisztika
     Spedició, Fuvarozás
     eTudakozók
     Térszerkezet
     Kapcsolódó területek
     Közlekedés
     Információs társadal.
     Vállalat
     Minőségbiztosítás
     EU
     EgyébÜllői Viktória Park Logisztikai Központ

Kapcsolódó oldal:  Szerkezetkész az üllői Viktória Park Logisztikai Központ

Október első napján került bemutatásra az üllői Viktória Ipari Park legújabb fejlesztése.

A logisztikai központ immár szerkezetkész épületét Beck Tamással, a Colliers International ipari divíziójának igazgatójával járhatták be a sajtó- és az ingatlanszakma képviselői. Az új raktár- és irodakomplexum bruttó 41,500 m2 alapterületével a Budapest és vonzáskörzetéhez tartozó raktáringatlanok piacán az előkelő harmadik helyet foglalja el mérete alapján.

A bejáratott és jól kiépített környezettel rendelkező Viktória Ipari Parkban a K-Sped, a DHL és az Auchan logisztikai központja mellett foglal helyet az új raktárépület. A kiváló megközelíthetőséget a Ferihegyi repülőtér, a régi és új 4-es főút csomópontja, valamint az M0-ás körgyűrű legújabb szakaszának közelsége biztosítja.
A Viktória Logisztikai Központ több mint 35,000 m2-es raktározásra alkalmas területét 3,500 m2 galériaterület egészíti ki, melyhez 490 m2 raktáriroda és további 2,300 m2 háromszintes "A" kategóriás iroda társul a fejépületben. Az elsősorban nagyobb bérterületet keresők illetve az FMCG-szektor igényeire tervezett épületben a raktár mindkét oldalról megközelíthető lesz, így keresztdokkolásos operáció is kialakítható, valamint sprinkler automata oltóberendezés is a standard kialakítás része.

Az ingatlan fejlesztését végző Raiffeisen Ingatlan Zrt. üzletág-igazgatója, Makó András tájékoztatása szerint a kivitelezési munkálatok jó ütemben haladnak, a tervezett 2009. januári átadás tartható. A raktár bérbeadásával kizárólagos ügynökségként a Colliers International budapesti irodája foglalkozik. (logsped)

További információk:

Viktória Ipari Park (Üllő) 

2008.10 09.