Logisztika
     Spedició, Fuvarozás
     eTudakozók
     Térszerkezet
     Kapcsolódó területek
     Közlekedés
     Információs társadal.
     Vállalat
     Minőségbiztosítás
     EU
     EgyébA System Alliance Europe új partnerekkel egészült ki a balkáni régióban

Kapcsolódó oldal:  A System Alliance Europe új partnerekkel egészült ki a balkáni régióban

A darabáru hálózatot mostantól három új Gebrüder Weiss leányvállalat erősíti Bosznia-Hercegovinában, Macedóniában és Montenegróban.

Az európai gyűjtőáru-együttműködés immár 32 ország 57 cégét számlálja, a szarajevói, szkopjei és podgoricai telephelyekkel együtt a hálózat már 192 telephelyből áll.

"A Gebrüder Weiss optimális módon teljesíti az előírt minőségi szabványok követelményeit. A stratégiában kitűzött lefedettséget e három ország bekapcsolódásával sikerült teljesíteni" - mondta Uwe Meyer, a System Alliance Europe ügyvezetője. Ez azonban nem jelenti azt, hogy további partnerfelvétel már nem lehetséges. "Ha az új jelentkező teljesíti a felvételi előírásokat, akkor a már lefedett területeken sem zárjuk ki az esetleges további optimalizálást" - tette hozzá Meyer.A Gebrüder Weiss a közúti szállítmányozás terén hangsúlyos szereplő, a három balkáni országban 42 munkatárs évente mintegy 15.000 küldemény útját bonyolítja. A Gebrüder Weiss a System Alliance Europe egyik motorja, a hálózatban 14 kirendeltséggel képviselteti magát.

A System Alliance Europe a vezető spedíciók kompetenciáját egyesíti. Ha az ügyfél a saját regionális szállítmányozójához fordul, egy európai gyűjtőszállítmányozói hálózat teljes szaktudása áll rendelkezésére. A magas szintű minőségi elvárásokat, átlátható folyamatokat és megbízható munkát szervezeti és információtechnológiai irányelvek garantálják. (logsped)

2014.04.11.