Logisztika
     Spedició, Fuvarozás
     eTudakozók
     Térszerkezet
     Kapcsolódó területek
     Közlekedés
     Információs társadal.
     Vállalat
     Minőségbiztosítás
     EU
     Egyéb

Kapcsolódó oldal:  A System Alliance Europe növelte a küldeményszámámát

Az SAE elmúlt évben 1740 relációban összesen 3 730 581 küldeményt szállítottak a hálózat tagjai, ami közel hét százalékkal több az előző éves eredménynél.

Az elmúlt évben 1740 relációban összesen 3 730 581 küldeményt szállítottak a hálózat tagjai, ami közel hét százalékkal több az előző éves eredménynél. A küldemények összsúlya 1,634 millió tonnát tett ki.

"Ezzel a rekorddal indítjuk az együttműködés tizedik évét, ez egy kiváló kezdet. Azonban nem ülhetünk a babérjainkon, 2015-re a jelenlegi küldeményszám öt százalékos növekedését tűztük ki célul." - nyilatkozta Uwe Meyer, a System Alliance Europe üzletvezetője.A hálózat idei tervei között nem szerepel új tagsági partner felvétele, noha érdekes jelentkezéseket kapnak. Az együttműködés keretén belül 2015-től kiegészítő szolgáltatások lesznek elérhetők, mint például az áru nyomon követése vagy a tételkövetés gyártási illetve charge-szám alapján. "Ez még értékesebbé teszi a tagságot a SAE kötelékében." - folytatja Meyer. Az együttműködésnek jelenleg 59 partnere van 32 európai országból.

A System Alliance Europe a vezető spedíciók kompetenciáját egyesíti. Ha az ügyfél a saját regionális szállítmányozójához fordul, egy európai gyűjtőszállítmányozói hálózat teljes szaktudása áll rendelkezésére.

A magas szintű minőségi elvárásokat, átlátható folyamatokat és megbízható munkát szervezeti és információtechnológiai irányelvek garantálják.
(logsped)

2015.02.19.