Logisztika
     Spedició, Fuvar.
     eTudakozók
     Térszerkezet
     Kapcsolódók
     Közlekedés
     Információs társ.
     Vállalat
     Minőségbiztosítás
     EU
     EgyébSpar Kalocsa

Kapcsolódó oldal:
  


SPAR új szupermarketet nyit Kalocsán

A SPAR Magyarország Kft. 2007. augusztus 23-án SPAR szupermarketet nyit Kalocsán. Az új szupermarket a város második SPAR egysége, mely egyben a SPAR Konszern 197. üzlete Magyarországon.

Kép: IllusztrációA SPAR név hazánkban, és a világ 34 országában, ahol az áruházlánc jelen van, egyet jelent a minőségi kereskedelmi szolgáltatással. Az új kalocsai SPAR szupermarket, 1011 m2-es eladóterével a szupermarket hálózat legkorszerűbb tagja, magas szinten nyújtva a SPAR-ra jellemző vásárlói előnyöket. A háromféle üzlettípusból álló SPAR hálózatban jelenleg 150. SPAR szupermarket, 27 INTERSPAR hipermarket működik, valamint a társaság tulajdonosi körébe tartozik 20 Kaiser's szupermarket.

A kalocsai szupermarket választékában több ezer élelmiszer és napi cikk szerepel, melyek közül ki kell emelni a SPAR áruházlánc egyik erősségét jelentő frissáru kínálatot (zöldség-gyümölcs, tejtermékek, húsáruk, cukrászati készítmények, pékáruk, stb.).

Az új üzlet, folyamatosan kedvező árakkal, magas minőséggel, rendkívül széles választékkal várja vásárlóit. A kéthetente változó akciók előnyeire a vásárlói újságok hívják fel a figyelmet. Az új áruházban is megtalálhatóak a vásárlók által egyre jobban kedvelt SPAR névvel jelölt sajátmárkás termékek. Ezek az áruféleségek magas színvonalon, igényes csomagolásban, ám a gyártói termékeknél jelentősen kedvezőbb áron vásárolhatóak meg.

Az új SPAR szupermarket könnyű megközelíthetőségével, 77 ingyenes parkolójával, kényelmes, áttekinthető eladóterével és magas színvonalú szolgáltatásaival, kellemes és gyors bevásárlási környezetet biztosít. Megnyitása hozzájárulást jelent Kalocsa további fejlődéséhez, lakossága jobb ellátásához, magasabb színvonalú, kulturáltabb kiszolgálásához, remélve, hogy ez a SPAR egység is gyorsan a város és a környék kedvelt bevásárló helyévé válik.

A nyitás napján, SPAR bónusz akció, ingyen bevásárlótáska és gazdag program várja a kalocsaiakat.

Nyitva tartási idők:

- Hétfő-péntek: 6.30-20
- Szombat: 6.30-17
- Vasárnap: 8-13

A SPAR szupermarket címe: 6300 Kalocsa, Szent István király u. 84.
Dolgozók száma: 28 fő
(logsped)

További információk:

SPAR  

SPAR Üzletek  

SPAR állásajánlatok  

SPAR Magyarország Kereskedelmi Kft.
2060 Bicske Pf. 27 ,
E-mail: hr@spar.hu

SPAR Vevőszolgálat

Telefon: 06-20-823-7727, 06-40-627-727, hétfő-péntek, 8-16 óra
(logsped)

2007.08.23.