Logisztika
     Spedició, Fuvarozás
     eTudakozók
     Térszerkezet
     Kapcsolódó területek
     Közlekedés
     Információs társadal.
     Vállalat
     Minőségbiztosítás
     EU
     Egyéb

A SPAR lendületben

Kapcsolódó oldal:  A SPAR továbbra is lendületben

2010-ben folytatódnak az átfogó SPAR szupermarket átalakítások

Kft. 2009-ben végrehajtotta az arculatváltást a 2008-ban átvett Plus hálózat mind a 174 üzletén, melyek az elsőkörös átalakításokat követően, kibővített szortimenttel SPAR szupermarketekként nyitottak újra. Az arculatváltás után rögtön megkezdődtek a Plus-okból kialakított SPAR szupermarketek nagyobb léptékű, második körös átépítései. A modernizálás 2009 végén 15 üzletet érintett, 2010-ben pedig további 70 üzlet átalakítása valósul meg.

Az újabb átépítésekkel a vállalat a minőségi kereskedelmi szolgáltatást fejleszti tovább, amely legfőképp a vásárlók megelégedettségét, kényelmét szolgálja.

Az átépítések második fázisában az átalakítások már sokkal jelentősebbek. A cél, hogy a SPAR üzletekben a minőség és választék még hangsúlyosabb legyen, és a már megszokott magas színvonal fogadja a vásárlókat ezen üzletekben is. Az átépítések alapvetően három kategóriába sorolhatók: önkiszolgáló típusú üzlet, fél-önkiszolgáló típusú üzlet, SPAR Modell üzlet.

 SPAR továbbra is lendületben


Az önkiszolgáló típusú üzletekben az alapterülettől függő szortiment bővítés mellett a legjelentősebb változtatások: látványpékség kialakítása, új modern kenyérállványok és adagolók beállítása, a hús, a baromfi és az előrecsomagolt sajttermékek fali hűtőkben történő elhelyezése, valamint a SPAR szupermarketekre jellemző látványos zöldség-gyümölcs kihelyezés.

A fél-önkiszolgáló típusú üzletekben az előző típusnál megvalósított változtatások mind megtalálhatóak. Ezeken kívül friss hús-, csemege-, és sajtpult széles választéka is várja a vásárlókat. Az üzletek adottságait figyelembe véve grillsütők is beépítésre kerülnek.

A legnagyobb mértékű átalakítás a SPAR Modell üzletekre jellemző. Az előbbi típusok újításain túl grill termékek, hidegkonyhai készítmények, cukrászati termékek, illetve esetenként convenience termékek is a vásárlók további kényelmét szolgálják.

Az idei évben a SPAR Csoport több ütemben 70 üzlet átalakítását valósítja meg. Az átépítések időtartama alatt az érintett boltok zárva tartanak 35 - 60 napig. (logsped)

2010.01.26.