Logisztika
     Spedició, Fuvarozás
     eTudakozók
     Térszerkezet
     Kapcsolódó területek
     Közlekedés
     Információs társadal.
     Vállalat
     Minőségbiztosítás
     EU
     EgyébÚj SPAR Partner üzlet nyílt Ercsiben

Kapcsolódó oldal:  Új SPAR Partner üzlet nyílt Ercsiben

A SPAR Magyarország Kft. franchise-hálózata további üzlettel bővült. 2013. április 18-án Ercsiben megnyitott a cégcsoport harmadik partner egysége, SPAR Partner Sáska néven.

A SPAR az elmúlt évben kezdte meg magán kiskereskedők bevonásával új bolthálózat-fejlesztési programját, melynek eredményeként 2012-ben megnyitott és azóta sikeresen működik az első két ilyen típusú üzlet Móron.

Az új SPAR Partner üzlet tulajdonosa Sáska Imre kiskereskedő, aki családi vállalkozásként üzemelteti a 360 m2-es egységet Ercsiben, a Dózsa György út 106. címen.

SPAR Partner Sáska


A kölcsönös előnyökön alapuló együttműködés révén újabb helyen váltak elérhetővé a fogyasztók számára a SPAR által nyújtott előnyök. Az üzlet választékában megtalálhatók a cégcsoport vásárlók által kedvelt saját és exkluzív márkatermékei, valamint a vállalat TANN húsüzeméből érkező kiváló minőségű húsáruk. A SPAR partnerré válás a SuperShop kártyarendszer átvételét is jelenti, így az üzlet vásárlói élvezhetik a cégcsoport törzsvásárlói programja által kínált kedvezményeket. A SPAR Partner Sáska üzlet 2013. április 18-tól a hét minden napján akciós SPAR árakkal várja vásárlóit.

Cím: Ercsi, Dózsa Gy. út 106.
Nyitva tartás: H-P: 5:00 – 20:00; Szo.: 5:00 – 17:00; V: 5:00 – 12:00
(logsped)

2013.04.21.