Logisztika
     Spedició, Fuvarozás
     eTudakozók
     Térszerkezet
     Kapcsolódó területek
     Közlekedés
     Információs társadal.
     Vállalat
     Minőségbiztosítás
     EU
     Egyéb

A South Buda Business Parkban az Uponor

Kapcsolódó oldal:  A South Buda Business Parkban az Uponor Épületgépészeti Kft.

A South Buda Business Park (SBBP) újabb bérlővel bővült, miután az Uponor Épületgépészeti Kft. március végén beköltözött az újbudai irodaépületben kialakított 350 négyzetméteres irodájábairodájába - tudtuk meg Saly Miklóstól, a Colliers International Hungary irodabérbeadásért felelős csapatának igazgatójától.

A korszerű lakossági és ipari vízvezetékek, valamint az energiatakarékos sugárzó fűtő- és hűtőrendszerek piacvezető gyártójaként ismert Uponor cég a világ több mint 100 országában van már jelen. A magyarországi részleg ügyvezető igazgatója, Murakeözy Attila a minőséget és a cégimidzset tartotta legfontosabbnak az irodaválasztás során.

Az "A" kategóriás irodaházban összesen hat irodaszint és 431 férőhelyes, kétemeletes mélygarázs került kialakításra. Az épület közvetlen közelében számos, a bérlők kényelmét biztosító szolgáltatás - éttermek, bevásárló és szórakoztató központ, posta, fitness center, kézi autómosó, benzinkút - található.

Az Uponor bérleti szerződését 3 évre kötötték a Colliers International Hungary, a SBBP kizárólagos ügynökségének közreműködésével. (logsped)

2009.03.03.