Logisztika
     Spedició, Fuvarozás
     eTudakozók
     Térszerkezet
     Kapcsolódó területek
     Közlekedés
     Információs társadal.
     Vállalat
     Minőségbiztosítás
     EU
     Egyéb

SkyCourt: nyílt napok

Kapcsolódó oldal:  SkyCourt: nyílt napok

A SkyCourt (Égi Udvart) ünnepélyes, hivatalos átadása 2011 március 18-ikán lesz, a megnyitót követő két napon - március 19-20-ikán - pedig a Budapest Airport megnyitja az épület kapuit minden érdeklődő számára.

A Budapest Airport Zrt. célja, hogy Közép-Kelet Európa vezető légikikötőjévé váljon mind a forgalomnövekedés, mind a szolgáltatások minősége terén. Ennek érdekében a vállalat jelentős beruházásokat végez kapacitásának bővítése céljából és 2011 végéig összesen 261 millió euró (kb. 75 mrd. HUF) értékű fejlesztésre vállalt kötelezettséget. Ezek közül a legkiemelkedőbb a 2-es Terminál A és B épületeit összekötő SkyCourt (Égi Udvar) felépítése.

Az elegáns, magas színvonalú SkyCourt egyszerre nyújt felejthetetlen építészeti és utazási élményt, valamint gazdag vásárlási és éttermi kínálatot. Az új terminál egyszerűbbé és kényelmesebbé teszi az utazást a repülőtéren, bővíti a repülőtér áteresztőképességét.

A nyílt napokon számos program várja az érdeklődöket.

Szombat március 19

11:00 Háztörténeti Kiállítás megnyitója
12:00 Ebédszünet sztárokkal
14:00 X Faktor - koncert
17:00 Divatbemutató
19:00 Presidance - Transit

Vasárnap március 20

11:00 Alma együttes
12:00 "Stewardess - gyorstanfolyam"
12:30 Ebédszünet sztárokkal
15:00 Divatbemutató sztárokkal
21:00 Electric Terminal Koncert (Regisztrálni csak a SkyCourt Facebook oldalon lehet!)

Egész napos programok

Háztörténeti kiállítás - a SkyCourt felépítése az alapoktól Repülőgépmakett - kiállítás 360 fokos kiállítás - érintőképernyőkön "körbejárható" a terminál és olyan területek is, amik eddig nem voltak mindenki számára láthatók

Repülőgép-szimulátor - hivatásos Malév-pilóta segítségével most lehetőség nyílik kipróbálni, milyen érzés egy valódi repülőgépet vezetni.

Fotózkodj sztárokkal! - bluebox fotózás olyan sztárokkal, akik egy filmben, videoklipben egy stewardess vagy egy pilóta bőrébe bújtak. A fotók a helyszínen megvásárolhatók.

Stílustanácsadás - segítségükkel könnyen eligazodhat a reptéri boltok kínálatában

Repülőgép Emlékpark - egész hétvégén látogatható

Gyerekprogramok

Gyereksarok rengeteg játékkal és repülős ajándékokkal
Kézműves-foglalkozás - Repüléssel kapcsolatos foglalkozások gyerekeknek és felnőtteknek.
Alma Együttes - a vasárnapi napot egy igazi gyerekkoncerttel kezdjük. A családi koncert során az egyedi stílusú etnozenét játszó együttes improvizatív módon kezeli a táncos-zenés együttlétet: a gyerekek, sőt a szülők is aktív részesei és formálói a sok vidámsággal fűszerezett műsornak.

További információk a www.budskycourt.hu weboldalon találhatók
(logsped)

2011.03.15.