Logisztika
     Spedició, Fuvar.
     eTudakozók
     Térszerkezet
     Kapcsolódók
     Közlekedés
     Információs társ.
     Vállalat
     Minőségbiztosítás
     EU
     Egyéb

Kapcsolódó oldal:  A Scania S széria megnyerte az „International Truck of the Year 2017” díjat

A Scania ismét megnyerte a tekintélyes „International Truck of the Year” díjat. A zsűri indoklásában egyéb tényezők között kiemelte az új tehergépkocsi generáció gépkocsivezető komfortját, a biztonsági szempontokat és általános pozitív hatását a fuvarozókra.

„A díj annak élenjáró elismerése az iparágban, hogy az összes mérnökünk, de gyakorlatilag az egész Scania kiváló munkát végzett” – mondta Henrik Henriksson, a Scania elnökvezérigazgatója. „Mindig az a célunk, hogy megfeleljünk ügyfeleink elvárásainak és igényeinek, és a zsűri indoklása annak világos visszaigazolása, hogy a helyes megközelítést követtük az új tehergépkocsi generációnál”.A zsűri, mely 25 vezető európai kereskedelmi újság írójából tevődött össze az olasz Gianenrico Griffini autós újságíró elnökletével, ezt írta indoklásában: „A Scania az új sorozatával egy olyan tehergépkocsit alkotott, mely az igazi „csúcstechnológiát” kelti életre a nagyteherbírású haszonjármű szegmensben, mely nem csak a ma, hanem a holnap szállítási igényeit is képes kielégíteni.” Az IToY zsűrije kiemelte a Scania testreszabott szerviz szolgáltatási ajánlatát, mely azon alapul, hogy több mint 200 000 összekapcsolt Scania jármű fut kint az utakon.és páratlan teret kínáló S fülkéket ezen kívül fel lehet szerelni kétoldali függöny légzsákokkal, mely egy olyan biztonsági tulajdonság, amit a Scania kínál elsőként a tehergépkocsik világában.

„Az új elismerésben részesülő tehergépkocsi generáció fejlesztésén 3 500 mérnökünk dolgozott Södertäljében, együtt más Scania munkatársakkal, szoros párbeszédet folytatva ügyfeleinkkel” – mondta Henriksson. „A díj azt bizonyítja, hogy Svédország még mindig egy vezető ipari ország és versenyképes a világ piacain.”

A Scania 125 éves történelmében az új modellbe való befektetés a legnagyobb a vállalat életében. Összességében 20 milliárd SEK-et fordítottak az új gyártmányok és szolgáltatások fejlesztésére.
(logsped)

2019.09.25.