Logisztika
     Spedició, Fuvarozás
     eTudakozók
     Térszerkezet
     Kapcsolódó területek
     Közlekedés
     Információs társadal.
     Vállalat
     Minőségbiztosítás
     EU
     EgyébScania billencsek Kolumbiában

Kapcsolódó oldal:  Scania billencsek Kolumbiában

Kolumbiában a Scania 81 darab billencset és a hozzájuk kapcsolódó szerviz-szolgáltatásokat értékesített. A járműveket a Hidroituango építési konzorcium vásárolta meg.

Ez az üzlet fontos lépés tehergépkocsijaink kolumbiai piacra történő bevezetése szempontjából." - mondta Enrique Enrich, a Scania Columbia ügyvezető igazgatója. "Ezzel az együttműködéssel a Scania megmutathatja termékei minőségét és szolgáltatási portfólióját a jövőbeli kolumbiai ügyfeleknek."

A Hidroituango konzorcium Észak-Kolumbiában, Medellin városától 180 kilométerre északi irányban vízerőművet épít, amely a legnagyobb ilyen jellegű létesítmény lesz az országban.

A Scania által leszállítandó P-szériás - P 410 8x4, P 360 6x4 és P 410 6x4 - építőipari járművek a hónap folyamán kezdik meg munkájukat a konzorciumnál. A tehergépkocsik mindegyike Scania Opticruise automatizált váltóval szerelt és tartalmazza a Scania Retarder kiegészítő fékrendszert.

Scania billencsek, P 410 8x4, P 360 6x4 és P 410 6x4


A teherautók mellé a Scania meghatározott számú szakembert is biztosít, akik az építési területen gondoskodnak a járművek karbantartásáról és javításáról. Ezen felül természetesen a járművezetők részt vesznek a Járművezető-képzésen.

"Mindent úgy szerveztünk meg, hogy biztosítani tudjuk a tehergépkocsik élettartama alatt azok nagy üzemidejét és kis működési költségét." - tette hozzá Enrich úr. "Az ügyfél igényére szabott szolgáltatáscsomagot és megoldásokat kínálunk." (logsped)

2013.04.17.