Logisztika
     Spedició, Fuvarozás
     eTudakozók
     Térszerkezet
     Kapcsolódó területek
     Közlekedés
     Információs társadal.
     Vállalat
     Minőségbiztosítás
     EU
     Egyéb

Scania Approved

Kapcsolódó oldal:  Scania Approved: kockázatnéküli használtjármű vásárlás a Scaniától

2009. októberében a Scania elindította a "Scania Approved" elnevezésű új projektet, amelynek révén többé nem jelent kockázatot használtjárművet vásárolni a Scaniától. A projekt lényege a vevők tájékoztatása a járművek legfontosabb részegységeinek állapotáról, így elkerülhető, hogy az ügyfeleket kellemetlen meglepetések érjék használt tehergépkocsi vagy autóbusz megvásárlása után.

Minden egyes "Scania Approved" jelöléssel ellátott jármű esetében a vállalat szakemberei garantálják, hogy alaposan ellenőrizték annak műszaki állapotát, amely alapján összeállították a szükséges javításokat tartalmazó listát. "A vevő tehát biztos lehet benne, hogy a hajtáslánc tökéletesen működik, illetve a kilométerszámláló állása megfelel a tényleges futásteljesítménynek." - hangsúlyozza Carl-Fredrik Zachrisson, a használtjárművek regionális értékesítési igazgatója.

A "Scania Approved" jelöléssel rendelkező használtjárművek "Kiváló", "Nagyon jó" vagy "Jó" minősítést kapnak, amelyek tartalma a következő:

Kiváló - A jármű kiváló állapotban van. Kevés kilométert futott, nincsenek külső sérülések, alacsony kopási szint jellemzi. Nincs szükség javításra, így azonnal munkába állhat.
Nagyon jó - A jármű az évjáratához és a megtett kilométerhez viszonyítva megfelelő állapotban van. Apróbb sérülések előfordulhatnak rajta.
Jó - A hajtáslánc jól működik, a jármű külső állapota a megtett kilométernek megfelelő.

"A "Scania Approved" kínálatából választva a vásárlók nemcsak olyan járműhöz jutnak, amelyet azonnal és gond nélkül használatba vehetnek, hanem rendelkezésükre áll a Scania teljes szervizhálózata és az ott dolgozó, szakmailag jól felkészült, illetve előzékeny szakembergárda is." - teszi hozzá Carl-Fredrik Zachrisson. "Magától értetődően a vevők olyan járműveket vásárolnak meg, amelyek a Scaniák összes jellemző tulajdonságával rendelkeznek - robusztus felépítés, hosszú élettartam, megbízhatóság, mérsékelt üzemeltetési költségek, valamint kis üzemanyag-fogyasztás." (logsped)

További információk:2009.10.30.