Logisztika
     Spedició, Fuvar.
     eTudakozók
     Térszerkezet
     Kapcsolódók
     Közlekedés
     Információs társ.
     Vállalat
     Minőségbiztosítás
     EU
     Egyéb

Kapcsolódó oldal:  A Scania 15 tehergépkocsi szerelvényt adott át a SPAR-nak

A több éves együttműködés megpecsételéseként december elején 15 tehergépkocsi szerelvényt vett át a SPAR a Scania Hungária Kft.-től.

Az együttműködés keretében a 2016-os év folyamán átvett teherautó szerelvényekkel már 120 fölé nőtt a Scania járművek száma a SPAR-csoportnál.A most átadott 15 szerelvény jól bevált, Schwarzmüller hűtős felépítménnyel ellátott Scania G 410 fülke-alvázas tehergépkocsikból és Schwarzmüller hűtős pótkocsikból áll, amelyekkel az áruházak élelmiszer-feltöltését végzi a vállalat. A SPAR a Scania szervizszolgáltatását is igénybe veszi a járművekhez.A gyári fejlesztésnek köszönhetően a biztonság növelése érdekében ezek a járművek már sávelhagyásra figyelmeztető rendszerrel, valamint a ráfutásos balesetek megelőzésére adaptív sebességtartó automatikával is felszereltek.

A szerelvények ünnepélyes átadásán Erwin Schmuck és Heiszler Gabriella, a SPAR Magyarország Kereskedelmi Kft. ügyvezető igazgatói, valamint Sáránszky Róbert, a Scania Hungária Kft. ügyvezető igazgatója is személyesen részt vett.
(logsped)

2016.12.16.