Logisztika
     Spedició, Fuvarozás
     eTudakozók
     Térszerkezet
     Kapcsolódó területek
     Közlekedés
     Információs társadal.
     Vállalat
     Minőségbiztosítás
     EU
     Egyéb

A Rollmatic a Hörmann garázskapu

Kapcsolódó oldal:  A Rollmatic a Hörmann legújabb garázskapuja redőnyként feltekeredik

Az új garázs-redőnykapu egyszerűen felhúzható, akár egy redőny. A kapu a számára kialakított tokba tekeredik fel.

A Hörmann redőnyszerűen feltekeredő Rollmatic kapuja, amelynek használatával szabadon marad a födém. A Rollmatic felett ablakot alakíthatunk ki, átvezethetők az épületgépészeti csövek, vagy akár tárolásra is használhatjuk a födém alatti részt.

Rollmatic Hörmann garázskapu


Az új garázs-redőnykapu - ahogyan a neve is mutatja - egyszerűen felhúzható, akár egy redőny. A kapu a számára kialakított tokba tekeredik fel. A meghajtást a szekcionált kapuk esetében már bevált húzórugós technika segíti a kapu működése során. A biztonságot is nagybetűvel írták: a motor nagyon érzékenyen reagál a normálistól elérő terhelésekre, s elakadás esetén azonnal bekapcsol a leállító-automatika. A Rollmatic esetében a rugókiegyenlítés és a leállító-automatika olyan megbízhatóan működik, hogy nem szükséges kiegészítő záróélvédelem.

Áramszünet esetén a kapu kézzel is könnyedén nyitható, a meghajtómotort egy húzózsinór megrántásával kiiktathatjuk, s így a kapulapot kis kézi erővel is könnyedén mozgathatjuk. A dupla kötélvezetés meggátolja a kapu lezuhanását. A Rollmatic alapfelszereltségéhez tartozik a meghajtómotor, amelyet a konzolon kívülre szereltek fel, így az könnyen karbantartható.

"A Rollmatic főként azoknak a vásárlóknak készült, akiknek szűkös a hely a garázsukban a hagyományos - szekcionált vagy billenőlapos -garázskapuk beépítéséhez. Ezzel a megoldással rengeteg helyet nyerünk, működtetése pedig egyszerű és biztonságos - mondta Szujó László, a Hörmann Hungária Kft. ügyvezető igazgatója.

Rollmatic Hörmann garázskapu


Kiegészítésként akusztikus riasztó is rendelhető a Rollmatic kapuhoz. Ha az oldalra felszerelt érzékelő a kapu feltolását érzékeli, 110 decibellel szólal meg a sziréna. A Rollmatic megalkotásakor a biztonság mellett a designt is szem előtt tartották a Hörmann tervezői. A kapu a klasszikusnak számító fehér mellett kilenc további színben, valamint a fahatású aranytölgy és rózsafa árnyalatú felülettel is rendelhető. (logsped)

További információk:

Szujó László
ügyvezető igazgató
Telefon: +36 24 525 100
Fax: +36 24 525 110
Mail: info@hormann.hu


2009.10.22.